• Webinar Autor: ~vieira9 [31.0.89.*]
    Ciekawy. Myślę, że warto posłuchać.
    Zwłaszcza wątki dotyczące CPK i Ukrainy.
    https://www.youtube.com/live/JJJR8l6na_E?si=ux7rHuMxdOkdemll&trk=public_post_comment-text
  • Re: Webinar Autor: ~ksiadzrobak [37.47.252.*]
    Jedyne ryzyko to możliwa emisja w przypadku znaczących nakładów na cpk ale to nie wydaje ale to moze wynieść spółkę na nowe poziomy operacyjne
  • Re: Webinar Autor: ~technica [212.106.161.*]
    Prezes powiedział, że nie ma obecnie żadnych rozmów na temat emisji i że nie chcę sobie rodzina rozwadniać spółki. Nie rozumiem po co ten temat wśród akcjonariuszy jest podnoszony skoro sam zarząd tego nie robi? Są inne, zdecydowanie szybsze formy pozyskania kapitału. W każdym razie gdyby wygrali terminal cpk to obecna wycena to śmiech na sali. Zahaczyli się już w inwestycji a to jest świetny prognostyk
  • Re: Webinar Autor: ~vieira9 [31.0.72.*]
    Widać, że jest również chęć, co wybrzmiało w webinarze, kontynuowania polityki dywidendowej. Oczywiście wszystko zależy od zysku za dany rok, ale widząc sposób ofertowania i pozyskiwania umów, myślę że możemy być spokojni w tej kwestii.
  • Re: Webinar Autor: ~321 [46.112.6.*]
    W zeszłym roku też pięknie mówił i co się stało?
    Nie wiem co się stało bo jestem tutaj od bardzo niedawna, zresztą jeszcze co nieco próbuję skubać. Przeanalizowałem spółkę wg własnego, nazwijmy go szablonem i wiem, że warto. I kompletnie nie interesuje mnie co było, tylko co jest i będzie.
  • Re: Webinar Autor: ~kazgott [193.67.36.*]
    Ja tez tak myśle - nie istotna jest przeszłość - bo teraz może być nowe rozdanie i 5 min spolki wkoncu
  • Re: Webinar Autor: ~ksiadzrobak [37.47.216.*]
    Czekamy
    Jeżeli ktoś nie czytał podaję link.
    Artykulik z portalu "strefabiznesu.pl"
    https://strefabiznesu.pl/gieldowa-spolka-inzynierska-z-dynamicznym-wzrostem-wynikow/ar/c3p2-27855069
[x]
BACT 0,00% 3,30 2025-09-19 15:18:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.