masz rację. Dopóki firma nie zacznie płacić dywidendy nie ma szans na wzrosty. Powinni to sobie uświadomić drobni ciułacze pakujący swój szmal w tą spółkę.
A dywidendy nie uraczysz tu długo, bo komisarze z UE wprowadzając zielony ład skazują takie firmy jak kogeneracja na mega wydatki. Mega wydatki inwestycyjne do 2030 roku - w raportach oficjalnych kogeneracji masz to Watsonie napisane.
Obecnie wsparcie to SMA 200 czyli okolice 54 PLNów. Będzie niżej - wkrótce się przekonasz Watsonie
mam 2k akcji które po prostu kupiłem i leżą, dwa razy mi się zdążyło sprzedać 200akcji jak było w okolicach 65 i odkupić te 200
ale nigdy nie sprzedałem wszystkiego
Wyniki się zbliżają także trochę zbijecie na dół później jesień i zima będziecie pchali do góry. Także teraz kto może jeszcze sprzedawać za chwilę spółdzielnia będzie to robiła przed 09-09 i po wynikach obojętnie jakie będą a później odkupywać bo okres grzewczy to będzie jazda w górę
To tylko 5 PLN dodatkowego zysku na akcje. Ach zapomniałem dodać później ta hołota zniknie bo bedzie okres podbijania i sprzedawania także spokojnie czekać nie kupować teraz !!!!!!! niech zjadą i kupować później spokojnie dojdzie do 60 plus
Spółdzielnia rządzi musisz się to tego tutaj przyzwyczaić popatrz na niki te same od trzech lat. Scenariusz się powtórzy trochę spadnie dokupią i pójdzie na północ. Ja trochę sprzedałem po 62 i jeszcze czekam.