Sa ustawione batony zeby trzymac kurs w tym zakresie. Trwa polowanie na okonie. Jak gruby zrealizuje swoj plan ktorym moim zdaniem jest skup aby zejsc z pozycji krotkiej (co nie koniecznie oznacza od razu oddanie tych akcji pozyczajacym) to wrocimy na bardziej racjonalne poziomy. Ale na to zapewne trzeba bedzie poczekac do show pana Glapinskiego...
Zgadzam się z tobą Niunio dzisiaj zrobiłem kilka transakcji o godz 13 do 13.10 kupowałem i sprzedawałem po 14.575 zł i od razu mi automat albo dodawał na tym poziomie albo kupował pomimo tego że był kompletny bezruch wystarczyło wystawić a już kolejka się dorzucała . Więc do puki ten ktoś z dużym kapitałem nie odpuści nie ruszymy na krok . No chyba że pojawia się jakieś pozytywne i formacje . Z drugiej zaś strony wszystko wygląda jakby było starannie przemyślane . Wychodzące artykuły w okresie wakacyjnym kiedy nic się nie dzieje. Ja mam czas . Pozdrawiam starych akcjonariuszy .
Kurs ewidentnie trzymany za morde, ale to dobrze wróży. Ktoś ma powód, żeby teraz nie rosło i to blokuje pakietami co 3-5 groszy. A jeśli blokuje wzrost czyli zależy mu na cenie i kupuje. A jak skupi to pakiety blokujące się skończą i zacznie rosnąć.. widać jak na dłoni, tu nie ma żadnej "fizjologi" pozdro
Cyfrowy z mega zadłużeniem bierze poprzez spółkę zależną kolejne setki mln kredyty, pani Kulka i inni dostają wynagrodzenia milionowych wartości.
Oto biznesy dla możnych tego świata.
A ja tu próbuję rzeźbić z 300 akcjami.
Dziś kolejny dzień mielenia na 14,50.
Wyniki 20. Podejrzewam, że do tego czasu kurs będzie trzymany na tych poziomach.
A same wyniki będą raczej bez znaczenia dla dalszego kierunku, tak jak po ostatniej obniżce zaczęły się spadki.
Tu ktoś gruby gra swój scenariusz