Dnia 2025-08-13 o godz. 09:45 ~FLUID napisał(a): > Wczoraj podano wyniki 2q. > > Jak to widzicie? > > > > Zyski wzrosły, wygląda to chyba na całkiem dobry temat do grania.
W kolejnych kwartałach będą jeszcze lepsze, ale nie przeszkadza to jak widać w manipulacji kursem akcji.
Mi nie przeszkadza, ja dotankowuje. Tylko kwestia czasu, Ci którzy tego nie widzą są ślepi. To spółka z największym potencjałem na NC. FluidDesk da czadu i to już niebawem a GryfitLab zajęty.... robotą i produkcją zysków. I teraz bez żadnego "naciągania" - 4 złote to cena równowagi, ale jak wiadowo, w całym swoim cyklu akcje są w większości niedowartościowane lub przewartościowane. Niedowartościowanie się kończy, teraz czas na to drugie!
Dnia 2025-09-16 o godz. 18:40 ~Rynek napisał(a): > Mi nie przeszkadza, ja dotankowuje. Tylko kwestia czasu, Ci którzy tego nie widzą są ślepi. To spółka z największym potencjałem na NC. FluidDesk da czadu i to już niebawem a GryfitLab zajęty.... robotą i produkcją zysków. I teraz bez żadnego "naciągania" - 4 złote to cena równowagi, ale jak wiadowo, w całym swoim cyklu akcje są w większości niedowartościowane lub przewartościowane. Niedowartościowanie się kończy, teraz czas na to drugie!
Czy tego chcesz, czy nie, spółka zakończyła hossę w maju tego roku i jesteśmy w trakcie bessy, ale możesz dalej zaklinać rzeczywistość.
Stosowanie AT dla spółek o takiej płynności i manipulacji kursem nie ma sensu, dzisiejsza sesja to sesja odwrotu, oddadzą ci, którzy nie mogą/nie chcą czekać, ale tak to jest - pieniądz płynie od niecierpliwych do cierpliwych.