• Wyniki 2q, petarda? Autor: ~FLUID [91.150.200.*]
    Wczoraj podano wyniki 2q.
    Jak to widzicie?

Zyski wzrosły, wygląda to chyba na całkiem dobry temat do grania.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~green [185.252.183.*]
    Dnia 2025-08-13 o godz. 09:45 ~FLUID napisał(a):
    > Wczoraj podano wyniki 2q.
    > > Jak to widzicie?
    > >
    > > Zyski wzrosły, wygląda to chyba na całkiem dobry temat do grania.

W kolejnych kwartałach będą jeszcze lepsze, ale nie przeszkadza to jak widać w manipulacji kursem akcji.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Minął ponad miesiąc, a kurs od bandy do bandy, brak nowych espi.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~Rynek [37.47.135.*]
    Mi nie przeszkadza, ja dotankowuje. Tylko kwestia czasu, Ci którzy tego nie widzą są ślepi. To spółka z największym potencjałem na NC. FluidDesk da czadu i to już niebawem a GryfitLab zajęty.... robotą i produkcją zysków. I teraz bez żadnego "naciągania" - 4 złote to cena równowagi, ale jak wiadowo, w całym swoim cyklu akcje są w większości niedowartościowane lub przewartościowane. Niedowartościowanie się kończy, teraz czas na to drugie!
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~ObserwatoR [152.233.16.*]
    Dnia 2025-09-16 o godz. 18:40 ~Rynek napisał(a):
    > Mi nie przeszkadza, ja dotankowuje. Tylko kwestia czasu, Ci którzy tego nie widzą są ślepi. To spółka z największym potencjałem na NC. FluidDesk da czadu i to już niebawem a GryfitLab zajęty.... robotą i produkcją zysków. I teraz bez żadnego "naciągania" - 4 złote to cena równowagi, ale jak wiadowo, w całym swoim cyklu akcje są w większości niedowartościowane lub przewartościowane. Niedowartościowanie się kończy, teraz czas na to drugie!

Czy tego chcesz, czy nie, spółka zakończyła hossę w maju tego roku i jesteśmy w trakcie bessy, ale możesz dalej zaklinać rzeczywistość.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Stosowanie AT dla spółek o takiej płynności i manipulacji kursem nie ma sensu, dzisiejsza sesja to sesja odwrotu, oddadzą ci, którzy nie mogą/nie chcą czekać, ale tak to jest - pieniądz płynie od niecierpliwych do cierpliwych.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~RS [31.61.239.*]
    Spółka jest w NC Focus, więc będzie 'pokrywana' przez analityków. Zobaczymy, czy chłopaki ogarniają zależności finansowe.
  • Re: Wyniki 2q, petarda? Autor: ~jj [88.156.136.*]
    Ładny raport za 3Q, czekamy teraz na raport z pokrycia analitycznego.

https://espiebi.pap.pl/node/705017
[x]
GREMPCO -0,45% 1,09 2025-12-09 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.