• No i chyba nie jesteście rozczarowani? Autor: ~Gracz [83.4.15.*]
    Jest zysk, dużo sprzedaży produktów, aż nie wiem z czego, dużo kasy na koncie. Tak naprawdę dobry raport biorąc po uwagę, że zaraz premiera. Teraz tylko dobra promocja i udana premiera a kolejne dwa kwartały będą bardzo owocne.
  • Re: No i chyba nie jesteście rozczarowani? Autor: ~asd [81.166.124.*]
    szkoda ze kurs nieadekwatny
  • Re: No i chyba nie jesteście rozczarowani? Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Zadłużenie wzrosło, ale najwazniejsza informacja tam to to, że permafrost już jest w fazie testów. Szybko ta grę zrobili, nie spodziewałem sie
  • Re: No i chyba nie jesteście rozczarowani? Autor: ~Future [37.47.151.*]
    Nawet bardzo, spodziewałem się potężnej straty w związku ze słabą premierą Rally Mechanic a tu mamy nawet zysk i ponad 690 k na koncie spółki. A to wszystko przed dwoma dużymi premierami, pierwsza już za ok miesiąc sfinalizowana przez zewnętrzny podmiot. A druga bardziej spektakularna, czyli Permafrost -survival z trybem kooperacji bardzo wysoko na wishliście. Technicznie również wygląda to bardzo dobrze, domkneliśmy lukę z poprzedniego wzrostu więc mamy czyste pole. Teraz kwestia tego jak i kiedy rozegra to rynek.
  • Re: No i chyba nie jesteście rozczarowani? Autor: ~Gracz [83.4.15.*]
    Niech ktoś zada pytanie do spółki w trybie art. 428 §6 KSH, co wpłynęło na tak duży przychód ze sprzedaży w rozpisce na poszczególne gry. To nie są tajne dane skąd ten przychód. Ale tak, to wygląda dobrze mimo, że odpis Rally wisi w powietrzu to dalej dobrze.
[x]
P2CHILL 2,99% 3,44 2025-12-11 14:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.