Dnia 2025-08-13 o godz. 08:59 _wiatrak_ napisał(a): > Zbierasz dla dywidendy ? > Zostanie odcięta od kursu - więc nic te 10 groszy nie daje pozytywnego - poza drenowaniem spółka na rzecz APN.
Pełna zgoda, APN jest wrzodem na SEV. Siedzisz jeszcze na Corey'u?
APN być może jest hamulcowym dla Sevenetu, ale działania mogłyby być na granicy prawa, jeżeli umowy na usługi byłyby niekorzystne, proponuję zadawać pytania do Sevenetu
Dnia 2025-08-13 o godz. 10:10 ~Rt napisał(a): > APN być może jest hamulcowym dla Sevenetu, ale działania mogłyby być na granicy prawa, jeżeli umowy na usługi byłyby niekorzystne, proponuję zadawać pytania do Sevenetu
IR SEV ma w poważaniu odpowiadanie na emaile, są zajęci wymyślaniem kolejnych "usług obcych", na APN również jest znaczący wzrost tych usług i przy 387 mln zł przychodów mają 3,5 mln zł straty - komediodramat :), myślę, że KAS będzie miał duże pole do popisu i "znajdzie" schowane zyski :)
Odkąd pamiętam i tutaj siedzę to APN jest wrzodem dla SEV... I mało tego to wielokrotnie pisałem, że jest przez APN drenowanie... Zawszę będzie tutaj słabo... Łudziłem się 5 ok at i podziękuję.