Dwie dotacje nie są wciąż zamknięte:
https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/strony/o-funduszach/projekty/lista-projektow/lista-projektow-realizowanych-z-funduszy-europejskich-w-polsce-w-latach-2014-2020/
Informacja potwierdzona z NCBiR. Możecie pisać do ncbira o informacje publiczną podadzą Wam szczegóły.
Dnia 2025-08-12 o godz. 13:38 ~Jw napisał(a): > Wspaniale
Wyczuwam że Jw po wielu latach walenia rogami w mur marzeń odbił się od rzeczywistości. Pchałeś kwitem na wczorajszej sesji czy dopiero dzisiaj? Ulga, no nie
Dnia 2025-08-12 o godz. 20:28 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2025-08-12 o godz. 19:42 ~Jw napisał(a): > > Panie Luj, ile kwartalnie zarabia IB? > > > Ty tego nie wiesz. Uważam, że na kaucje powinno wystarczyć. A co ty na to?
I na kaucje wystarczy i na mnóstwo innych rzeczy wystarczy. Tyle zarabiają. Natomiast na co konkretnie pójdą zarobione przez IB pieniądze to "Ty tego nie wiesz". Twe spekulacje na temat "kaucji" (wiadomo jakich) są tyleż ciekawe co i mądre :-)
Celowo wprowadzasz w błąd czy czerpiesz informacje z ChataGPT?
Sugeruje kontakt bezpośredni z NCBiR oraz weryfikacje rewelacji ludzi ze spółki. Co zabawne sadzisz się pisząc nieprawdę a sam wpis Bronka jakby nie patrzeć jest pozytywny.
Quest w takim razie pochwal się raportem który potwierdza że wszystkie dotacje są zakończone i rozliczone skoro twierdzisz że ncbir ma nieprawdziwe dane
celowo napisałem z małej litery bo sk Quest kłamał w paru kwestiach na discordzie. Nawet linka nie umiesz znaleźć? Czytanie to podstawowa czynność którą dzieci uczą się w szkole podstawowej 1-3 klasy. Widziałeś pierwszy wpis przeczytaj, kliknij, zrozum, pomyśl to nie boli
Dnia 2025-09-01 o godz. 17:16 ~Holender napisał(a): > celowo napisałem z małej litery bo sk Quest kłamał w paru kwestiach na discordzie.
Tak tylko nadmienię, że jeśli mamy na uwadze ten sam discord, to tam ogólnie "ciekawie" się działo. Dlatego też opuściłem tamto grono... Nieraz lepiej być "wolnym strzelcem" (jak się okazuje).
Dnia 2025-09-01 o godz. 18:47 ~Muminek napisał(a): > Dnia 2025-09-01 o godz. 17:16 ~Holender napisał(a): > > celowo napisałem z małej litery bo sk Quest kłamał w paru kwestiach na discordzie. > > Tak tylko nadmienię, że jeśli mamy na uwadze ten sam discord, to tam ogólnie "ciekawie" się działo. Dlatego też opuściłem tamto grono... Nieraz lepiej być "wolnym strzelcem" (jak się okazuje).
Nie nadmieniłeś nic w sprawie twojego kłamania, co było istotą wcześniejszego wpisu, pływaku.
Dnia 2025-09-01 o godz. 09:25 ~Holender napisał(a): > Panie Quest wie pan już jak to sprawdzić na przyszłość? > > > > Tak na marginesie jak ktoś pisze że projekt jest zakończony w raporcie wcale nie oznacza rozliczony.
Dobry wybieg informacyjny: "zakończony" a "dokończony" czyni różnicę w efekcie pracy !! ulica - myśleć !!