Nie zaczęło się nic innego jak to co zawsze czyli spekulacja pod jakieś informacje domysły przypuszczenia nadzieje. To jest przerabiane co jakiś czas . Były spekulacje pod odsunięcie pisu od władzy i nadzieję że tym związane , była spekulacja na wiosnę pod informacje w zmianach w radzie nadzorczej . To jest to samo . Cóż szkodzi trochę zaryzykować, jesteśmy tak nisko że potencjał spadków ograniczony a w drugą stronę ograniczen nie ma , taka kalkulacja i tyle . Domysły i wyobraźnia steruje kursem . Nie ma żadnej tajemnej siły która już wie i skupuje . To się tu powtarza . Może kiedyś w końcu skończy się nie tak jak zawsze czyli niczym , zobaczymy .
Dnia 2025-08-14 o godz. 10:47 ~Bimber napisał(a): > Czyżby cena rosła pod konferencje na której będą mogli się pochwalić wzrostem kursu a po konfie spadnie? Malowanie trawy na zielono?
Nie ma sensu tu komentować bo wielka trójca trolli kółkowiczów: czyli ty tor, darek i ptak1234 i tak będziecie blokować moje posty lub zgłaszać do moderatora. Zresztą szkoda mi życia na próby tłumaczeni takiemu betonowi obecnego stanu. Syzyfowa praca. Wolę leżeć ją jachcie otrzymanym z KPO i cieszyć się życiem niż tu ciągle przebywać. Jak pogoda się zmieni to może wrócę na jesień nak jachtem z KPO się nacieszę. A o tym pisałem że będzie podbitka pod konferencje to pisałem żeby fafik miał trochę spokoju
Dnia 2025-08-14 o godz. 11:56 ~Pepe napisał(a): > Nie ma sensu tu komentować bo wielka trójca trolli kółkowiczów: czyli ty tor, darek i ptak1234 i tak będziecie blokować moje posty lub zgłaszać do moderatora. Zresztą szkoda mi życia na próby tłumaczeni takiemu betonowi obecnego stanu. Syzyfowa praca. Wolę leżeć ją jachcie otrzymanym z KPO i cieszyć się życiem niż tu ciągle przebywać. Jak pogoda się zmieni to może wrócę na jesień nak jachtem z KPO się nacieszę. A o tym pisałem że będzie podbitka pod konferencje to pisałem żeby fafik miał trochę spokoju
Ciekawe kto moje posty zgłaszał ? Czy to jeden z tych jachtów co ten działacz pis ojcu załatwił . Tak na p[poważnie to piswki beton jesteś
Pepe dzieki ze sie odezwales ale wybacz jestes tak pesymistyczny jak moja baba Na tym jachcie to chyba tylko krzyczysz ze zaraz sie utopimy Co do jachtu to nie przezywaj bo takie mamy czasy-kasę mozna drukowac po entuzjazm wyborcow i poki co inflacja jest w ryzach