Jest cacy, w drugim kwartale 2025 naprawdę im poszło – przychody skoczyły do 3,43 mln zł, czyli jakieś 15% więcej niż rok temu, a w całym półroczu już prawie 7 mln zł, to jest 37% w górę. Co najlepsze, zamiast straty jak rok wcześniej, w tym kwartale mieli prawie 200 tys. zł zysku, a sama spółka-matka wykręciła nawet ponad pół miliona na plusie. Przychody rosną im szybciej niż koszty, które podskoczyły „tylko” o około 25%, choć wciąż większość wydatków to usługi zewnętrzne i pensje. W kasie mają blisko 3 mln zł i sporo aktywów obrotowych. Z drugiej strony, w temacie rozwoju też się dzieje – zarejestrowali kolejne patenty, zgłosili siedem nowych i pchają do przodu swoje testy diagnostyczne dla onkologii, w tym badania DNA i pierwiastkowe. Zarząd pisze, że popyt rośnie, a rynek jest ogromny – w Polsce co roku 170 tys. nowych przypadków nowotworów – więc liczą na dalszy wzrost. Podsumowując: idą w dobrym kierunku, wyniki rosną, inwestują w innowacje.
Piszesz o zyskach czy o kursie? Już dawno temu pisaliście o 11 i 30 zł. Kupujcie a nie naganiajcie innych. Ile spółka zarobiła w ciągu na przykład ostatnich 4 lat? 2024 r. - 2023 r.- 2022 r. 2021 r.- Możecie uzupełnić.
Myślałem, że ktoś z forum. Ale nie wszyscy rozumieją czym jest zysk a czym jest dochód.
Jeszcze 1 grosz i będzie cena zamknięcia czyli 5.71 zł z 19 stycznia 2011 r. Chyba warto było czekać. Najdłużej czekali ci ubrani w 2010 r. za ponad 10 zł/akcja. Myślicie, że zejdą z haków?
Nie masz notowań? Na fajrant/dogrywa poszło 50 akcji po 5.70 zł a po 5.90 zł nie było chętnych. Na sprzedaży zostało jeszcze 2850 akcji po 5.70 zł + 6592 akcje po 5.90 zł czyli razem do sprzedaży ponad 9 000 akcji. Na kupnie byli oczywiście chętni: 6 akcji po 5.42 zł 3 akcje po 5.40 zł 3 akcje po 5.38 zł Proszę o poprawienie jeśli się mylę.
psychiatra masz akcje czy tak tylko sie wysilasz? czy wisisz tutaj od 10 lat na haku i sie frustrujesz? NIe ma sie co denerwowac, to tylko pieniadze. Sprzedaj i daj sobie spokoj
Odezwał się akcjonariusz z rachunkiem demo. Ja pokazałem fakty a nie jakieś wymysły. Przestań pisać i weź się za kupowanie akcji skoro to taka okazja nie naganiaj. Każdy widział ile akcji zostało na sprzedaży.
Nicku uzywam od kilku lat, ale rzadko sie udzielam Na spolce jestem od okolo 3 lat, nie mam nie wiadomo ile akcji, na ike 2800 na zwyklym 7500 średnia ok 3-3.10 Nie kazdy jest nie wiadomo jakim inwestorem i pakuje po 100k+ Ciesze sie poprostu ze wkoncu cos zaczyna sie dziać, spółka zaczyna zarabiac, patenty w drodze Na pewno bardziej zywiołowy CEO by sie przydal co moglby naopowiadac czego to spolka nie zrobi i nie dowozic tutaj jest spokoj i powolny wzrost. Ja patrze na te akcje w perspektywie 2-3 letniej i widze szanse na te 10zl..
Ja jestem drobny akcjonariusz, dziś udało mi się zgarnąć 890 akcji po 5,40 i jestem bardzo zadowolony :D Ogółem mam 4578, 1688 ze średnią 2,7250 i 2890 ze średnią 4,95 i pozdrawiam wszystkich serdecznie ;)
Aż tak zabolało? Przeciez to fakty. Poległeś na Synektiku jako krashan, na XTX jak walduś_z_peronu, hak_z_peronu, szwejk, szkoda zuckenberg, siara itp. Nie musiałeś kupować jak wszyscy sprzedawali.