• Global Autor: ~Brylant [31.60.86.*]
    THOTD1 - 7 miejsce na globalu, THOTD2 - 61 miejsce. Jest grubo.
    https://www.nintendo.com/us/store/games/best-sellers/#sort=df&p=0
  • Re: Global Autor: ~Brylant [31.60.86.*]
    Już 4 i 46. Idziemy jak burza.
  • Re: Global Autor: ~foreverforeveren [5.173.153.*]
    SUPER !!
    Stąd wlasnie moje pytanie (wczensiejszy wątek) ile zarobimy na pierwszej czesci !
    Jesli sie zsumuje 2 gry o zombiakach , to bedzie dobry KOLEJNY kwartał z rżedu.

odlatując daleko , daleko do przodu - to i dywidenda tym razem powinna byc sensowniejsza niż 6 groni.

• Re: Global Autor: ~Heheh [5.173.157.*]
    Pierwsza część jest wyprzedawana po niecałe 10zł farmazoniarze.
  • Re: Global Autor: ~ja [109.243.5.*]
    Dokładnie czysty zysk, żadnych kosztów :) jeśli z tego się śmiejesz to radzę na poważnie zastanów się dwa razy zanim zaczniesz inwestować grubsza kase na giełdzie
  • Re: Global Autor: ~Brylant [31.60.86.*]
    Dokładnie. A przy okazji 1 i 2 napędzają siebie nawzajem. Zobaczymy jak długo się utrzymają.
  • Re: Global Autor: ~enrico_palazzo [79.187.177.*]
    Czyli jak dobrze rozumiem to ten global jest ciągle liczony na podstawie liczby pobrań, a nie wartości sprzedaży? Bo raczej hotd1 w tej cenie promocyjnej by nie uciułał takiej sprzedaży żeby wbić do top4.
    Czyli tak naprawdę jeszcze tydzień mamy żeby domknąć 2 tygodniowe okno rankingu i wtedy będzie tak naprawdę punkt odniesienia do premiery jedynki.
  • Re: Global Autor: ~Panzer [89.73.36.*]
    Pierwsze zdanie: tak, dokładnie.
    Drugie zdanie: nie, nie ma już rankingów 2 tygodniowych. To jest sprzedaż za 3 ostatnie doby
    Jedynka na promocji rzeczywiście wygląda bardzo mocno. 3 tygodnie promocji i taka liczba pobrań, to już będzie na pewno kwota siedmiocyfrowa w złotówkach. Pytanie czy z 1 z przodu, czy lepiej.
  • Re: Global Autor: ~foreverforeveren [5.173.153.*]
    HOTD 3miejsce GLOBAL !!!
    Tak, po 2,49 dolca ; ale pomnożone przez ile pobrań?

HOTD 41 miejsce ; pobrańduzo mniej, ale za 22,49 $ ; pieniadz leci szerokim strumieniem ; niech go tylko wykorzystaja dobrze a nie przejedzą na premie
  • Re: Global Autor: ~Amiga [5.184.211.*]
    Tym się będziemy zajmować 15 listopada , póki co mija kolejny rok a kurs jaki jest wszyscy widzą .
  • Re: Global Autor: ~ja [147.161.249.*]
    i wszystcy widzą ze nie ma powodu do tak niskiej wyceny, przychody co roku stabilne, stare portfolio dalej żyje, nowe gry różnej jakości pojawiają sie. Na koncie zapas gotówki, brak planów na emisje nowych akcji , nawed dywidenda niewielka co roku i dlaczego jesteśmy tak nisko wyceniani ? lalka nie pytam on powie ze miało być 15 remejków co roku :)
  • Re: Global Autor: ~Hehe [5.173.157.*]
    No właśnie, powiedz wszystkim przez ile pobrań? XD
    Środowe zestawienie pozycji naszych gier na Nintendo Switch według liczby pobrań 13/08

UK
    2 THE HOUSE OF THE DEAD: Remake
    41 THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake

US
    4 THE HOUSE OF THE DEAD: Remake
    37 THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake

JP
    14 THE HOUSE OF THE DEAD: Remake
    95 THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake
    To oznacza że cała reszta plus FM3 , brak sprzedaży to pewnie jest przyczyną obecnego kursu .
  • Re: Global Autor: ~ha [178.43.73.*]
    AMIGA ,mimo całego szacunku do TWOJEJ osoby ,napisz skąd przychody za 1 kwartał ?
    Ostatni odnoszę wrażenie, że nikt poza oszustem Brylantynką nikt nie jest w stanie powiedzieć co się dzieje w FE.
    nie, to oznacza że kolega sprawdza tylko pozycje HOTD za co jesteśmy mu barzo wdzięczni a na reszte nei traci swojego cennego czasu :)
    przepraszam to ze strony forka, zwracam honor Amiga nie doczytaem i myslałem że to prywatne analizy
  • Re: Global Autor: ~Panzer [89.73.36.*]
    ''To oznacza że cała reszta plus FM3 , brak sprzedaży to pewnie jest przyczyną obecnego kursu .'' -
    To chyba jakieś żarty ? W Nintendo eShop są dostępne dziesiątki tysięcy gier. Myślisz, że tylko Top 100 się sprzedaje ? :D
  • Re: Global Autor: ~Abvgtfd [188.33.10.*]
    Forek ma kasę rok do roku z kilkudziesięciu tytułów jakie już wydał i nawet jak taki flooded zarabia ok 10tys na miesiąc to jest to jeden z powiedzmy 40tytulow który tyle zarabia, w skali roku daje tyle ile widzimy w raportach
  • Re: Global Autor: ~Def [37.47.81.*]
    Miejsce 2 i 36 na global.
[x]
FOREVEREN 1,57% 3,23 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.