• Technicznie Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Pierwsze oznaki zieleni na oscylatorach czyli najzwyklejsze odreagowanie spadków wynoszących już od szczytu około 25%.Trend się nie zmienił i nadal jest spadkowy.Można zagrać 20 tysiaczkami pod lekkie odbicie w moim przekonaniu 2-3 groszowe i powrót do spadków.
  • Re: Technicznie Autor: ~Andy [31.182.173.*]
    Zadne oscylatory , to ON mowiac twoim jezykiem zaczal skup od 0,52 zeta .To widac wyraznie od kilu sesji
  • Re: Technicznie Autor: ~nawiedzony [46.205.207.*]
    Zgadzam sie z Andy-m
    Tutaj zadne analizy techniczne nie maja miejsca
    Liczy sie tylko to czy ON bedzie kupowal na wyzszych poziomach czy tez bedzie "wyciskał cytryny "
  • Re: Technicznie Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Oscylatory badają jego ruchy a te pokazują kolor zielony od 2-3 dni.Kurs lekko odbił zgodnie z ich przekazem.Trend się nie zmienił i dalej pozostaje spadkowy.
    Radzę się zainteresować spółka izostal.Dobre wyniki i poprawa wynikow.Wycena 35% kapitałów własnych.Ja tam jestem na pokładzie.Przeliczając na liczbe akcji to spółka przy 3 mln kwartalnego zysku zarabia więcej niż idea Ukraina.Do tego co roku wypłaca dywidendy.
  • Re: Technicznie Autor: ~Andy [46.134.125.*]
    Ha,ha, ty technik "niech idzie i szuka głupszego od siebie,gdzie indziej",jak mawiał Pawlak z "Sami Swoi". Wciska tu kit do kupna jakiejs spółki w pobliżu 1 rocznego szczytu. Zastanowię się nad kupnem w okolicach 2,7 zeta. Tak kreski z A.T. podpowiadają , znafco od techniki kupna pod szczytem ha ha ha ha!!!! Wolę robić kółeczka na Getinie podpinając się pod ruchy CZARNECKIEGO koleś
    Yhy.Roczne kupno ma to do siebie ze można je przebić.Po 11 letnich spadkach.
    Na rocznym maksimum z reguły jest korekta. To ciebie trzeba uczyć że wskaźniki muszą się schłodzić, kurs cofnąć na EMA 20 , albo jeszcze lepiej na EMA 40, wtedy się składa zlecenia kupna. Przecież to samo piszesz na wątkach Getina , ze musi byc korekta po duzych wzrostach, koleś
    Jakis ty mundry szkoda tylko ze wyniki finansowe za tym nie idą.Kręć sobie wirtualne kółka.
    A skąd ty wiesz jaka mam kasę po kilkunastu latach skutecznego grania na giełdzie koleś. Obyś się nie zdziwił?
    kręć kręć koleś
    Ty koleś najwyraźniej mnie nie doceniasz , bo skąd możesz mnie znać. Ha ha ha powiadasz wirtualne kółeczko, koń by się uśmiał. Getin od wielu lat jest spółka na której kręcę te realne kółeczka, a obrucilem tych akcji że sporym sumarycznym zyskiem, łącznie setki tys akcji koleś.
    taaa..
    No nie mogę ci pokazać wieloletniego wydruku z BOK u to byś się zdziwił ze tak jest faktycznie koleś
    przed dyw bylem ja i nawiedzony i paru innych ktorych mozna policzyc na palcach jednej ręki.Po info pojawiły sie dziwne stwory których zawsze przyciagaja informacje.
    A tobie bufonie forumowy napiszę tak , że żadne info mnie tu nie przyciągnęło, tylko wieloletni sentyment do tej spółki i chęć zrobienia kolejnego kółeczka , bo tak wskazywała A.T., wbrew twoim bredniom że musi spaść na 0,48 zeta, wiec mimo to ostatnio kupiłem kolejny spory pakiet Getina po 0, 517 zeta , a dziś sprzedane z kilku % zarobkiem i kolejne kółeczko zaliczone na Getinie. A ty co zaliczasz korektę na Izostalu , bo nie zrobiło się solidnej A.T. , że na naszej szulerni nie kupuje się na 1 rocznym szczycie. Widzimy się w okolicach 2,7 zeta ,tam dolacze do ciebie znafco od kresek.
  • Re: Technicznie Autor: ~lolek [5.173.198.*]
    Taki wielki znafca giełdowy, a nie zna j. polskiego .... ha.ha.ha. "obruciłeś" .
    Setki tyś Getinu to ja obróciłem w ciągu ostatniego tygodnia, a ty podobno przez ostatnie lata "obruciłeś " ;)
    No, nie ma co, wiarygodny "obrucony" graczu giełdowy ;)))
    Ot wielkie tam mecyje , wyskoczyła mi na klawiaturze " palcówka". Mnie tam wystarczy obrót sumaryczny przez te lata ponad 500 tys .akcji. Tak z ciekawości sprawdziłem to przed chwilą na swoim rachunku. No nie ma co wiarygodny ten Twój licytacyjny tygodniowy obrót, czy nie ?. Nie dam głowy sobie urwać czy to prawda. Może mnie przekonasz.
[x]
GETIN -1,69% 0,58 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.