Witam ponownie. Zwracano ostatnio uwagę na pozycjonowanie strony i albo ktoś zgłosił albo ktoś tu zerka. Sprawdziłem z różnych komputerów/telefonów i obecnie po wpisaniu 8belle wyskakuje jako 1. Mały sukces a cieszy. Pozdrawiam
4.08 wszedłem w krotki dialog z Espaniolem, ktory zasugerował że strona nie jest wypozycjonowana. Pozwoliłem sobie napisać maila do p. Artura w tej sprawie. Odpowiedź przyszła niemal natychmiast, w której zapewniono mnie, że zostaną podjęte dzialania w tej sprawie i oto mamy tego efekty.
Pozdrawiam.
Żele do paznokci, do 5 strony nic Żele bez TPO, do 5 strony nic Żele Hybrydowe, do 5 strony nic Lakiery Hybrydowe, do 5 strony nic Lakiery Hybrydowe bez TPO, do 5 strony nic Lakiery Hybrydowe do paznokci z dodatkiem grafenu, 1 strona - nic
Dobrze, że to 8belle naprawili bo to było jakieś nieporozumienie, w grafikach też są i nawet jest info o 49 kongresie i targach LNE
Espaniol, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili! Słuszne uwagi, mam nadzieję, że zawarłeś je również w mailu do Pana Artura? :) Pozdrawiam Cię i dzięki za zaangażowanie. Swoją drogą dość indywidualne ;)