• Miał być hit Autor: ~zenekbohenek [176.221.122.*]
    https://www.ppe.pl/news/378270/mial-byc-hit-a-wyszedl-totalny-kaszalot-the-house-of-the-dead-2-remake-zbiera-potezne-baty-od-graczy.html⁹
  • Re: Miał być hit Autor: ~aa [83.29.168.*]
    Zauwazam tylko, ze odwolanie sie do steam i ocen za demo jest lekko nierzetelne.
  • Re: Miał być hit Autor: ~lolek [31.60.107.*]
    A na Nintendo myślisz dlaczego Hotd 2 nie weszło nawet do top 30 w Japoni. Jedynka była w top 3 a w top 20 parę tygodni. Ja myślałem że spadnie do 2.80 zrobię zakupy bo będzie odbicie, ale tu szykuje się zjazd znacznie niżej. Pozdrawiam
  • Re: Miał być hit Autor: ~Panzer [89.73.36.*]
    Jedynka utrzymywała się sporo dłużej w rankingu w JP, bo ranking był wtedy średnią ruchomą z 2 tygodni. Także jego aktualność była sporo niższa. Dodatkowo był to ranking pobrań ( w tym THOTD2 doszło do miejsca 2x).
    Obiektywnie rzeczywiście wszystko wskazuje, że w Japonii część pierwsza sprzedała się lepiej. Jednak w przypadku tego tytułu Japonia i tak nie stanowiła głównego rynku (tak jak w przypadku Front Mission, gdzie Japonia/reszta świata wygląda na minimum 80/20). Stany to o 50% większy rynek NS od japońskiego, Europa sumarycznie też ma zbliżoną liczbę urządzeń do Japonii.
  • Re: Miał być hit Autor: ~Ostatni [5.184.211.*]
    Oni tam ćpają pięć lat przygotowań i coś takiego , pytanie co z kasą za DK. Jak jej nie będzie w czwartkowym raporcie to jedynka z przodu całkiem realna.
  • Re: Miał być hit Autor: ~aa [91.230.98.*]
    Dla mnie bardziej pytanie co dalej. Spolka chce isc w strone podwykonawstwa, a wydawanie pozostawiac innym podmiotom. Tak odebralem Prezesa. Nie wiem czy zwrociliscie uwage ale w ostatnim raporcie nie bylo juz tabelki ile maja projektow. Nie wiem czy bylo to celowe czy jest to przeoczenie. DK zrobili poprawnie, Megapixel - raczej kaszany. Po co bylo tyle nawijane o lightgunie jak nic na ten temat nie ma. Przy hotd1 dodatkowo marketing byl lepszy i nie wyszli ze skopana demowka na steam. Tu jest duzo pytan do Prezesa.
  • Re: Miał być hit Autor: ~Panzer [89.73.36.*]
    Jakie 5 lat przygotowań ? 3 lata temu wyszła pierwsza część.
    Co z kasą z Donkey Kong ? Nie będzie/nie jest po prostu tak duża jak niektórzy mitomani sądzili. Prosta matematyka się kłania: Nintendo płaci za produkcję i marketing. W momencie zwrotu tych kosztów FOR zaczyna pobierać procent. Każdy inny scenariusz wydaje sie sci-fi. Zresztą zobaczymy już za kilka dni, co tam pokażą.
    Jeżeli prawdą jest co piszą o problemach z grą , to jak Nintendo mogło ją zakceptować ?
  • Re: Miał być hit Autor: ~aa [91.230.98.*]
    Sega akceptowala jesli juz. W hotd 1 chyba tez byl probel z celowniczkiem. Ja jednak liczylem na lepsza jakosc i jakis progres. Chocby na tego lightguna.
    To na otwarciu wodospad a później już tylko gorzej !!!
  • Re: Miał być hit Autor: ~Margaret [31.0.56.*]
    DK bez jakichkolwiek komentarzy
    FM3 bez jakichkolwiek komentarzy
    HOT 2 w oparciu o wybiórcze komentarze opisany w artykule w kiepskim świetle
    Wszystko to jest dziwne
  • Re: Miał być hit Autor: ~ER [89.64.91.*]
    Obiecywali 2.xx obiecywali nawet 1.xx,. Czekam z koszyczkiem, no dalej, zrzucajcie.
  • Re: Miał być hit Autor: ~errehgnfg [37.31.137.*]
    nawet najgorsze gnioty zwracają się po 9-12mc obecności na rynku,czy hotd2 a do tego niedawny Fm3 nimi są to nie wiemy,poczekajmy kilka mcy się zobaczy.
  • Re: Miał być hit Autor: ~Amiga [5.184.211.*]
    Czekamy już ładnych parę lat i ...
[x]
FOREVEREN -2,09% 2,34 2025-12-18 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.