Umiecie połączyć kropki i wydedukować w którą stronę pójdzie rozwój OZE Capital? Prezes OZE Capital (Grzegorz Wrona) jest w nadzorze Bizgate:)
https://krs-pobierz.pl/bizgate-aviation-i000118195730 dni temu wykreślili sp zoo stworzono SA :)))Osoby powiązanezarzadADAM WALERIAN JANUSZKOorgan nadzoruBŁAŻEJ WASIELEWSKIorgan nadzoruSZYMON ROMAN KLIMASZYKorgan nadzoruGRZEGORZ JAN WRONA
Dnia 2025-08-09 o godz. 17:51 vincent_v napisał(a): > Umiecie połączyć kropki i wydedukować w którą stronę pójdzie rozwój OZE Capital? Prezes OZE Capital (Grzegorz Wrona) jest w nadzorze Bizgate:) > > > > https://krs-pobierz.pl/bizgate-aviation-i000118195730 dni temu wykreślili sp zoo stworzono SA :)))Osoby powiązanezarzadADAM WALERIAN JANUSZKOorgan nadzoruBŁAŻEJ WASIELEWSKIorgan nadzoruSZYMON ROMAN KLIMASZYKorgan nadzoruGRZEGORZ JAN WRONA
Dnia 2025-08-10 o godz. 09:32 vincent_v napisał(a): > Analityk, hahaha > > Wolałem cię helmut jak mialeś nick "podradomskijamnik" Co wstydzisz się tego co pisałeś:)? Zresztą tamten pasował do ciebie jak ulał.
Postacie ci się mylą, dlatego napisałem w innym wątku żebyś wkleił to co sobie uroiłeś. Zadarłeś tu z taka ilością osób że już nie wiesz kto jest kto. Mniejsza z tym, napisz coś jeszcze o wojnie pośmiejemy się, tzn nie z wojny się pośmiejemy tylko z tego jak nie masz pojęcia o niczym.
Dnia 2025-08-10 o godz. 16:12 vincent_v napisał(a): > To ie się mylą postacie nie...moto, tyle nicków a sam fake. NIGDY, PRZENIGDY nie napisałeś nic co było zgodne z faktami.
Vincent to ty jesteś tutaj znany z ciągłego kłamania. Pamiętasz jak twierdziłeś że masz informacje z pierwszej ręki o przyznaniu dotacji na rozminowywanie? Gość cie wyjaśnia i wkleja linki, ty nie masz nic na swoją obronę oprócz kolejnych kłamstw które tu wypisujesz. Chcesz cos udowodnić to wklej link do rzekomych wypowiedzi.
Dnia 2025-08-10 o godz. 20:10 vincent_v napisał(a):
> Tak twierdziłem??? To wklej to piiizdzieluchu ?
No i zamilkł:) Teraz zmieni nick i będzie ł,gać dalej:(
Ty myślisz że ja mieszkam na tym forum tak jak ty i odpowiem ci zaraz po twoim wpisie? Spokojnie poszukam tego. Czyli wypierasz się w żywe oczy że nigdy nie pisałeś o tym że masz informacje z pierwszej ręki tak? Napisałeś dokładnie że masz informację z pierwszej ręki że "są faworytem w otrzymaniu dofinansowania". Twierdzisz że tak nie napisałeś? Dosyć dużo wątków do przejrzenia ale znajdę to , przy okazji wrzucę tutaj jeszcze pare innych archiwalnych twoich wpisów jak się kompromitujesz bo jest się z czego pośmiać a giełda i czas cię weryfikują ok?
Rodowód Bizgate to AWL we Wrocławiu ..."Znaczenie technologii bezzałogowych pojazdów (dronów) dla systemu obronności podkreślał gen. broni w st. spocz. dr Marek Tomaszycki, prof. AWL, Rektor Akademii Wojsk Lądowych.– Od lat prowadzimy prace badawczo-rozwojowe związane z dronami, nie tylko powietrznymi, ale też lądowymi, wodnymi i podwodnymi. Generał Tomaszycki wyraził nadzieję, że w ramach „Wrocławskiej Doliny Dronów” będą prowadzone również badania związane z rozwijaniem technologii mających zwalczać drony przeciwnika."https://www.wojsko-polskie.pl/awl/articles/aktualnosci-w/we-wroclawiu-powstala-wroclawska-dolina-dronow-nowe-technologie-dla-miasta-edukacji-i-biznesu/
A co tak próbujesz zasypać jakimś spamem swoje stare wątki? Przecież nie wstydzisz się tych głupot które wypisywałeś prawda? Pięknie cię czas zweryfikował i giełda. Wywołałeś wilka z lasu, bo dzięki temu wyzwaniu przeglądam stare wątki i mam ubaw po pachy. I się nimi dzielę z innymi użytkownikami forum. W sumie to by była lepsza lektura na zimowe wieczory bo lata szkoda, ale nie można się od niej oderwać bo można boki zrywać z ciebie. To jak cię podradomskijamnik prawnuk i nawet akcjoinm masakrują to jest fundamentalnie poezja a technicznie bajka ha ha ha. O tym bizbzzzdecie też już było, kolejna potężna firma z majątkiem na pudełko zapałek i to w kredycie oj nie masz ty szczęścia oj nie masz.
Dnia 2025-08-12 o godz. 14:54 vincent_v napisał(a): > śleska nieMota listy pisze.Hahaha Przecież ciebie kłaamliwy m3ęcie nikt nie bierze tu na poważnie
Ładnie ci się w główce miesza, od kiedy Gdańsk (a wiele razy pisałem skąd jestem) jest na Śląsku? Geografii to cię pod Dino uczyli prawda? Pięknie baty dostajesz od chłopaków, powklejam później jeszcze coś więcej pośmiejemy się razem. I co tak ze skowytem do moderatora biegasz?
Dnia 2025-08-12 o godz. 15:31 vincent_v napisał(a): > Zawsze cię poznam po rostackim stylu pisania i kŁamstwach. > > W Gdańsku nie ma takich pisdeuszy jak ty.
Nigdzie nie ma, oprócz tego jednego o którym pan prezes wspomina w "Preambule" Nawet jego dokładny adres podał i to nie był Gdańsk tylko jakieś Mysłowice ponoć najbrzydsze miasto na Śląsku:
Dnia 2025-08-12 o godz. 15:44 vincent_v napisał(a): > No i wyszło szydło (może nomen omen) z wora:) Ja wiem, że wy macie dwubiegunowość jak twoj idol batyr, ale onucy się nie pozbędziesz:)
Ale że co ci wyszło z wora? Onuca? To wszystko co dostałeś od swojego ojca? Bo w którymś poście wylewałeś o to żale, żeś golas z domu.
Dnia 2025-09-15 o godz. 22:00 vincent_v napisał(a): > Czyje tu gruby biznes a może i mega dofinansowanie !
Przynajmniej takie jak na system rozminowywania. Po co naganiasz jak podobno chcesz kupować? Ten warsztat ślusarski jest od robienia nakrętek a nie nowoczesnych dronów.