Uprawy bye bye. Teraz wiesiek gra pod pozwolenia. Nie potrafili sprowadzić kilogramów. Poszli w tony. Czekam na zwrot pozwoleń i kolejne wioskowe bajki. Ciekawe pod co będą. TESTY, PLECAKI, B2B, NATO, CHIPY. SAME NIEWYPALY. TERAZ DOSZŁY UPRAWY. wiesko, kiedy sukcesy?
Jeszcze nadal do tego faceta nie dotarło, a piszę to od kilku lat, HMP to moje hobby, które związanie jest z zarobkiem. Nadal to jednak za trudne dla tego faceta.
Działania rzecznika są wzmożone. Nie wiem, czy zwiazane jest to z jego rajtuzim przepięciem, czy sytuacją w obozie władzy. Sytuacja spółki skazanej na sukces, w mojej ocenie robi się "heavy". Jak pisałem, podejrzewam, że tu będzie gaszenie światła za kilka kwartałów. Obym się mylił, ale jak obserwuję, co oni wyprawiają, to nic innego to nie wróży. A wiesiek - wytrawny inwestor? To jego robota, cokolwiek by się działo, to on i tak będzie gasić pożar benzyną.
On już kmini jak ten kauczuk uprawiać żeby wprowadzić oszczędności. Pędzel gotowy luzaku? Już się nie możesz doczekać aż będziesz smarował etykietki co?