Znawcy jak znawcy, ale ja przeciwnik S złapany na S. To jest kabaret. Wiecznie rosnac nie będzie. 180pkt w tydzień to dobry wynik. Świeca 1M moze byc zaskakująca dla Co niektórych
A pamiętacie na stooq, jak Pan Jacek obwiescil bessę- buhahaha, bo zobaczył jedna czerwona świeczkę - hihihihi, to dopiero kabaret, a ja bede dopłacał do depo i zwrócą mi wszystko w pewnym momencie. A nawet zarobie- stawiam taka tezę - hihihi na epolus kończy się bal bo zakres wybicia z kanału spadkowego wlasnie sie materializuje - of kors ca
Tyle zła na wokół, a to rośnie- hihihi, a jak tam nasza gwiazda shorciarzy, czyli pani Zosia żyje? Czy ona nie na S od 1900? Ile razy zbankrutowała? A koze czyma pozycje? No moze tak byc - hihihi, moze nam napisze
Pokazuje fakty żeby nie bylo. Zasięg wzrostu 2079 i 2827, czyli 747 i teraz 2295 plus te 747, chcial nie chciał. Wychodzi na ten tydzien materializacja planu wzrostwoego i koniec balu. Przekonałem? No nie inaczej hihu
Ale odpowiedź mamy na bankach. Mamy A - 13008, B - 17069, C - 14964, no i mamy D - 19310. Oprócz tego prostokąt do poruszania się w obrębie pomiędzy 17k a 19300. Nieźle to rozkminilem co?
Trampek po cichaczu, chce Zelenskiego na impreske na Alasce zaprosić. Ciekawe co putek teraz wymyśli? Jakieś pomysły? Przy okazji Trumpek chce pokazać jaki interes Amerykanie zrobili - kupując Alaskę. Hehe
Według "Bilda" specjalny wysłannik Trumpa Steve Witkoff całkowicie źle zrozumiał niektóre wypowiedzi Rosjan i zinterpretował je jako ustępstwo Putina. Rosyjskie żądanie "pokojowego wycofania się" Ukraińców z Chersonia i Zaporoża rzekomo zinterpretował jako ofertę "pokojowego wycofania się" Rosjan z tych regionów.
Do rozliczenia kontraktów wrześniowych nastąpi odcięcie dywidend Orlenu i Kęt co da ok 30 pkt na minus. Na dzisiaj jest to 500 zł zysku na jednej eSce. Już w środę odcina dywidendę Orlen a w czwartek rozliczenie kontraktów sierpniowych. W poniedziałek może być ok 50 pkt w dół w stosunku do piątkowego zamknięcia. Mogą jednak po 10-tej spróbować zmylić eski i podbić banki jeszcze wyżej. Albo napompują Orlen.
No wlasnie, dlatego to był ostatni moment na zrobienie maxa. Po odcięciu juz tak łatwo nie bedzie. A nawet czas na korektę. Rozliczenie wrześniowe w low. Buhahaha
7kowiec Ty to śnij, moze cos wysnisz. Konsekwencje są takie ze ath zrobione i rynek trzeba spuszczać- wszystko rozpisałem wyzej. Pomyśl ile fibo korekta? 50 czy 60. To jakies 350-400 pkt w dół - hihihi
A nie wiem czy nie kroi nam sie 2300, rozrysuj sobie klinik. A klinik często bywa na końcu hossy. Czyli podstawę trzeba odhaczyć. 2300 stawiam taką tezę i jej sie czytam- hihihi
Ja to gram ostatnio intra w piątek rano zarobiłem 40% na putach później kupiłem caal i zarobiłem ponad 100% do tego czwartkowe wejście było pełnym portfelem szkoda że w piątek byłem poblokowany przesiadką z put na caal bo zagranie było tylko 10% portfela :) w poniedziałek coś pocisnę w górę na wtorek mam plan na pkn a na środę pod wyniki spółki z swig80 ... na czwartek otworzę caal na nowej serii a w przyszly poniedziałek przyłożę S zabezpieczone czwartkowymi caal ... albo zagram zupełnie coś innego :)
A i trzeba mieć na uwadze, ze jak rośnie to spada - buhaha. Nawet jak bedzie zielono, to i tak będzie spadkowo. Za jakiś czas bliżej nieokreślony - hihihi,trza depo szykowac. Nie ma co wydziwiać. Kiedyś nam oddadzą z nawiązką
Ale emocje - jak na grzybobraniu - hihihi, kto zdąży sprzedać akcje w peaku? kto wierzy w 3.600? A moze 5.000? Kto da wiecej? Kto da mniej? Hihihaha, chyba ten tydzień cos nam powie wiecej - hihihihi
3001, 2991 tyle realne na ten moment i tam TP a co dalej się zobaczy. Może się uda może trzeba będzie się ewakuować. Pierwsze poszło czy drugiego sięgną ?
totalny r0zprdl w polityce i w kraju a wig rośnie, cała nadzieja w rozmowach trampek-putin, do przyszłego tygodnia nic za bardzo się nie zmieni na wykresie.
No to moje zlecenie na 2991 wzięli. Stawiane jeszcze przed sesją więc się chyba pierwsze było. W międzyczasie z ostrożności zamknąłem jeszcze trochę z ręki wyżej i w sumie zostało mi 30 % tego co rano. Ochłapy jak twierdzicie czy nie ... ? Kwestia wielkości pozycji. Nie nastawiłam się na dużo i na długo bo najpóźniej w środę do południa chce skończyć grę to pozycją.
2975-2980 z tego rejonu zrobili siłowy rajd w piątek po 16 i grałem pod korektę tego ruchu. Ostatnio była cofka około 50 pkt. i teraz tez już jest podobna... Tak samo to się skończy czy inaczej ?
@Danzel rysuj proszę linię na tygodniowym wykresie. 2827, 2897 i 3032. No i teraz druga linię 2295, 2678 I 2840. No w sumie to jakiś trojkat jest - buhahaha. Tylko ten mój cos innego oznacza. A Twój tez cos innego. No to lecimy chopy lecimy. 2300 bęc. Nie od razu, nie jutro ale w październiku? Czemu nie - hihihihi
Nie wygląda mi to na klina. W każdym razie do zakońćzenia wojny chyba nie tak blisko, jak się wielu wydaje biorąc pod uwagę, jakie ma żądania Putin. Ukraina raczej się na to nie zgodzi, bo to by znaczyło, że cała ta 3 letnia walka nie miała sensu.
Heheszek widzi klin i zagranica nie zawaha sie go użyć- hihihi, tak wiec euforii mija bezpowrotnie. Zaraz SL na akcjach sie aktywują i wtedy bedzie ściekowa sprawa znaczy spadkowo- ciekawa - hihihi
Jutro peryskopowa? No nie inaczej. Kto kupil na górce ten ciapa I gapa. A my cel przebić 2840. Zrobią to z luką jak nic. Ale to jak będą na poziomie 2840 - hihihi