W czasie wojny też były różne mendy, które psuły krew nam Polakom, a nawet współpracowały z okupantem oraz konfabulowały w knajpach, barach, pracując dla wroga ponieważnie było internetu. Teraz historia się powtarza. Hieny mocniej wyłażą z nor i wyją. Nic im to nie pomoże. Wiem, że rozumiecie o "czym" piszę. Może zgodnie z polityką Polski warto dotrzeć do tego czegoś.... Jak mawiał Marszałek - strzeżcie się agentury...to ja, pozdrawiam. Młodzi tego nie przepalą i jakby coś to pójdą na żeś
po 17 minutach po uderzeniu w stół "nożyce" się odezwały.....jaaaakie to proste. Ale spóżnił się....hehehe, czemu wy młodzi nie wyinstajstalowujecie takich śmieci. Może i ktoś coś ma za kołnierzem z władz spółki ale nie dajcie sobą pomiatać bo jak zniknie ten temat a zniknie to was odetną od kwita i zrobią 2-3 LN w kilka dni i nic już wtedy nie kupicie
to ja....ale tak dla jaj piszę bo wykres super i fundamenty also ale kwit nie poddaje się AT. I dobrze. Mam tego sześciocyrówkę mocną i przypomij mi się za rok bo mam emerkę 8000 NET i takie jazdy są moją opcją bez w sumie może dot tych PPK i innych cuców. Ja nie mam już czasu na takie jazdy. W lutym 2026 okienko transferowe to spadam. Ale całe życie nie liczyłem na ZUS - to jest moje przesłanie do Was, którzy ze względu na Wasze unikalne dostosowania,IA itp,refleks życiowy kiedy pracować a kiedy nie, to będziecie płatnikami mojej "tłustej" emerki. Albo usiądziedzie kiedyś bez tych durnych słuchawek na uszach i się zastanowicie jaka jest Wasza Przyszłość.THX
przecież wyprzedzająco pisałem,nie? Mnie nie przeszkadza dobiórka mając średnia mocną. Trochę się tu nasiedziałem ale jest czas siewu i jest czas żniw. To drugie się właqśnie zaczyna, przynajmniej u mnie. Pozdrawaiam
Ożywienie na forum przychodzi przed każdymi wynikami co kwartał od lat. Po prostu: wiatr nadziei mocniej powiewa i wisielce trzepocą na wietrze bardziej. Po wynikach będziecie wyskakiwać z tych papierów aż miło, a kurs do dołu z wapnem każdorazowo. Oczywiście napiszecie o tym tu równie przekonująco, jak o dobrych średnich zakupów :)