• refleksja Autor: ~chamcynik [88.156.209.*]
    W czasie wojny też były różne mendy, które psuły krew nam Polakom, a nawet współpracowały z okupantem oraz konfabulowały
    w knajpach, barach, pracując dla wroga ponieważnie było internetu. Teraz historia się powtarza. Hieny mocniej wyłażą z nor i wyją.
    Nic im to nie pomoże. Wiem, że rozumiecie o "czym" piszę. Może zgodnie z polityką Polski warto dotrzeć do tego czegoś....
    Jak mawiał Marszałek - strzeżcie się agentury...to ja, pozdrawiam. Młodzi tego nie przepalą i jakby coś to pójdą na żeś

• Re: refleksja Autor: ~chamcynik [88.156.209.*]
    po 17 minutach po uderzeniu w stół "nożyce" się odezwały.....jaaaakie to proste.
    Ale spóżnił się....hehehe, czemu wy młodzi nie wyinstajstalowujecie takich śmieci.
    Może i ktoś coś ma za kołnierzem z władz spółki ale nie dajcie sobą pomiatać
    bo jak zniknie ten temat a zniknie to was odetną od kwita i zrobią 2-3 LN w kilka dni i nic już
    wtedy nie kupicie
  • Re: refleksja cd Autor: ~chamcynik [88.156.209.*]
    nie takie teraz rzeczy znikną,tak że to nasze to mała przygoda + wymuszony brak info.Ale to się już jak widać
    kończy.
  • Re: refleksja Autor: ~Onesolve [188.33.30.*]
    Aby ruszyło w górę najpierw tradycyjnie muszą wypłoszyć wszystkich nie swoich
    ...a pod 28 gr troszkę ulica łyknęła
    to ja....ale tak dla jaj piszę bo wykres super i fundamenty also ale kwit nie poddaje się AT. I dobrze. Mam tego sześciocyrówkę mocną i przypomij mi się za rok bo mam emerkę 8000 NET i takie jazdy są moją opcją bez w sumie może dot tych PPK i innych cuców. Ja nie mam już czasu na takie jazdy. W lutym 2026 okienko transferowe to spadam. Ale całe życie nie liczyłem na ZUS - to jest moje przesłanie do Was, którzy ze względu na Wasze unikalne dostosowania,IA itp,refleks życiowy kiedy pracować a kiedy nie, to będziecie płatnikami mojej "tłustej" emerki. Albo usiądziedzie kiedyś bez tych durnych słuchawek na uszach i się zastanowicie jaka jest Wasza Przyszłość.THX

• Re: refleksja Autor: ~Ubaw [31.60.75.*]
    Spróbuj jeszcze raz, tylko na trzeźwo
  • Re: refleksja Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 22:04 ~Ubaw napisał(a):
    > Spróbuj jeszcze raz, tylko na trzeźwo

Na tym forum nic nie powinno dziwić :-)
  • Re: refleksja Autor: ~abab [109.243.65.*]
    ...chyba szykuje się skok na wyższe poziomy bo ustalili dość wysoki spread między kupnem a sprzedażą ...warto potrzymać akcje wg mnie jeszcze troszkę.
    przecież wyprzedzająco pisałem,nie? Mnie nie przeszkadza dobiórka mając średnia mocną. Trochę się
    tu nasiedziałem ale jest czas siewu i jest czas żniw. To drugie się właqśnie zaczyna, przynajmniej u mnie. Pozdrawaiam
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [146.70.228.*]
    Ożywienie na forum przychodzi przed każdymi wynikami co kwartał od lat. Po prostu: wiatr nadziei mocniej powiewa i wisielce trzepocą na wietrze bardziej. Po wynikach będziecie wyskakiwać z tych papierów aż miło, a kurs do dołu z wapnem każdorazowo.
    Oczywiście napiszecie o tym tu równie przekonująco, jak o dobrych średnich zakupów :)

No to obserwujmy, obserwujmy :)
[x]
HUBTECH -0,74% 0,27 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.