• Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Tymczasowy1997 [31.0.76.*]
    Pokaż mi swój portfel - powiem Ci kim jesteś.
    Na ten moment to ja mówię otwarcie, ile i co posiadam.
    Budimex - 176 akcji. Tylko dziś jest to jeden z liderów wzrostów na WIG20. Pisałem o tym wczoraj. Dziś wleciał espik o budowie obwodnicy.
    Ofc nadal jest to mały pakiet, docelowo trzymam 15000-23500 akcji PMG. Portfel mój Zeusie drogi ładnie napuchł. Ale rozumiem, że Ty dalej kwiczysz siedząc w wykresach i interwałach 15 minutowych, wykresach Gaussa. Szkoda, że nic z tego nie skapuje.
    Możesz zawsze przerzucić się na udzielanie korepetycji z tajnik finansjery. Może na waciki starczy.
    Ja zaraz wsiadam do swojego Porsche i jadę na weekend w góry.
    Życzę wszystkim miłego weekendu i napuchniętych portfeli.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Tymczasowy1997 [31.0.76.*]
    Ofc nadal konsekwentnie 15000 akcji PMG zasila mój portfel.
    Skromny pakiet PZU za 10k ale to tak już z braku laku kupiłem.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~kc [178.217.249.*]
    szkoda że nie nad morze,to bym się chętnie spotkał.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Tymczasowy1997 [31.0.76.*]
    tymczasowy1997@op.pl
    Odezwij się, może i bym razem będzie okazja wyjścia poza forum bezimienne. Niedawno byłem w 3City na weekend.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Zeus [37.30.44.*]
    Zrób zdjęcie z nr rachunku wyślij na darmowego hosta wklej link. Wtedy uwierzę. Mój podstawowy kapitał od wielu lat to 76 papiera LPP reszta to błotku i granie... Tak więc Fibak się triki tym czasie.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~kc [178.217.249.*]
    myślałem że 76tyśięcy ,ale tak to szkoda.
    Nigdy nie roscilem sobie na forum bulycia celebryta o imponującym dorobku. Kiedy w 2014 pękło 10 tysia za papier lpp byłem zadowolony z tego że udaje się systematycznie zwiększać jego ilość samym tylko obrotem kapitału bez dokładania kasy z zewnątrz. 76 tysia to bardziej założyciele ja jestem zwykłym "dorobkiewiczem" pomnazajacym. Drugie tyle siedzi w innych spółkach wynalazkach i jako dodatkowe źródło dochodu dobrze się sprawuje jako wypłata. Takich jak tymczas traktuje raczej jako naganiaczy no osoby chcące pomoc czy wyjawiać tajemnice pomnażania kapitału. Z jego wynurzeń każdy ruch generuje straty. Gdybym miał 76 tysia lpp tobym nie siedział z takimi tłumikami jak tymczas tylko w Monako siedział i pił jako nie rezydent a właściciel ziemski i nieruchomości... Bankier z tymczasem to kabaret na miarę polskiego świata biznesu, dlatego tu zaglądam.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Tymczasowy1997 [178.235.183.*]
    Bardzo proszę ;)

https://we.tl/t-vN19ozrtJp

Mam parę innych ciekawych tematów o których mówiłem.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~PanJan [188.146.18.*]
    Polacy licytują się kto ile ma akcji. Wspaniale :)
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~PanJan [188.146.18.*]
    Putin nam niepotrzebny, sami się powybijamy :)
    Tak jak wspomniałem. Te 15k trzymam na longa. Mam czas, nie potrzebuję tego wyjmować. Możliwe zwiększenie pozycji w zależności od sytuacji.
    No to brawo ty.
    Nie żywię do Ciebie urazy.
    Gołosłowny nie jestem i nie lubię sugestii jakoby ktoś za nickiem był farmazonem, stąd moje częściowe uzewnętrznie. Żadne celebryctwo. Money like silence.
    Ale też nie mam co ukrywać specjalnie.
    Zaraz wrzucę wątek odnośnie strategii i przewidywań kursu na kolejny tydzień.
    PS. Miałem sporo spółek z WIG 20, w tym Pepco, CCC (CCC słabo sobie radzi). LPP nie miałem.
    Życzę Ci powodzenia.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 16:42 ~Tymczasowy1997 napisał(a):
    > Pokaż mi swój portfel - powiem Ci kim jesteś.
    > > Na ten moment to ja mówię otwarcie, ile i co posiadam.
    > > Budimex - 176 akcji. Tylko dziś jest to jeden z liderów wzrostów na WIG20. Pisałem o tym wczoraj. Dziś wleciał espik o budowie obwodnicy.
    > > Ofc nadal jest to mały pakiet, docelowo trzymam 15000-23500 akcji PMG. Portfel mój Zeusie drogi ładnie napuchł. Ale rozumiem, że Ty dalej kwiczysz siedząc w wykresach i interwałach 15 minutowych, wykresach Gaussa. Szkoda, że nic z tego nie skapuje.
    > > Możesz zawsze przerzucić się na udzielanie korepetycji z tajnik finansjery. Może na waciki starczy.
    > > Ja zaraz wsiadam do swojego Porsche i jadę na weekend w góry.
    > > Życzę wszystkim miłego weekendu i napuchniętych portfeli.

Dorośnij chlopczyku, bo ten twój wątek, to poziom przedszkolaka w piaskownicy. Nie czujesz tego, co sobą prezentujesz?
    Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili- "Ja zaraz wsiadam do swojego Porsche i jadę na weekend w góry" ;;))
    Pewnie nie usnę tej nocy z wrażenia.. ;)
    Ja nie muszę sobie, a tym bardziej tobie, czy innym uczestnikom tego forum udowadniać swoich racji,np. przez publikowanie stanu mojego portfela inwestycyjnego, to rynek to weryfikuje, kto mial rację. Nie siedzą tu dniami i nocami, w przeciwieństwie do ciebie..
    Może oświadczenie majątkowe ci opublikować? Krótko - założyłem jeden z moich wątków 3 lipca, przy kursie 17.42 zł. ile jest dziś?

Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa Militarna
    Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-07-03 14:30
    Opublikowano przy kursie:  17,42 zł , zmiana od tamtej pory: -22,27%
    KOMUNIKAT DLA KUMATYCH INACZEJ- wzrosty, spadki!!!

Reasumujac- PSZCZOŁY NIE TRACĄ CZASU NA TLUMACZENIE MUCHOM, ŻE MIÓD JEST LEPSZY OD GÓ...A
    Miłego weekendu... ;)
    Jeżdżę Maserati rocznik 2021 jakby co...
    Ja Macanem S, 3.0 V6.
    Quattroporte, Ghibli? Z ciekawości pytam.
  • Re: Do Nhyta, Daszka, RTS, Zeusa i innych trolli Autor: ~Zeus [37.31.8.*]
    Ghibli
[x]
PGMSA -2,22% 15,00 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.