Dnia 2025-08-08 o godz. 16:42 ~Tymczasowy1997 napisał(a):
> Pokaż mi swój portfel - powiem Ci kim jesteś.
> > Na ten moment to ja mówię otwarcie, ile i co posiadam.
> > Budimex - 176 akcji. Tylko dziś jest to jeden z liderów wzrostów na WIG20. Pisałem o tym wczoraj. Dziś wleciał espik o budowie obwodnicy.
> > Ofc nadal jest to mały pakiet, docelowo trzymam 15000-23500 akcji PMG. Portfel mój Zeusie drogi ładnie napuchł. Ale rozumiem, że Ty dalej kwiczysz siedząc w wykresach i interwałach 15 minutowych, wykresach Gaussa. Szkoda, że nic z tego nie skapuje.
> > Możesz zawsze przerzucić się na udzielanie korepetycji z tajnik finansjery. Może na waciki starczy.
> > Ja zaraz wsiadam do swojego Porsche i jadę na weekend w góry.
> > Życzę wszystkim miłego weekendu i napuchniętych portfeli.
Dorośnij chlopczyku, bo ten twój wątek, to poziom przedszkolaka w piaskownicy. Nie czujesz tego, co sobą prezentujesz?
Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili- "Ja zaraz wsiadam do swojego Porsche i jadę na weekend w góry" ;;))
Pewnie nie usnę tej nocy z wrażenia.. ;)
Ja nie muszę sobie, a tym bardziej tobie, czy innym uczestnikom tego forum udowadniać swoich racji,np. przez publikowanie stanu mojego portfela inwestycyjnego, to rynek to weryfikuje, kto mial rację. Nie siedzą tu dniami i nocami, w przeciwieństwie do ciebie..
Może oświadczenie majątkowe ci opublikować? Krótko - założyłem jeden z moich wątków 3 lipca, przy kursie 17.42 zł. ile jest dziś?
Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa MilitarnaAutor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-07-03 14:30
Opublikowano przy kursie: 17,42 zł , zmiana od tamtej pory: -22,27%
KOMUNIKAT DLA KUMATYCH INACZEJ- wzrosty, spadki!!!
Reasumujac- PSZCZOŁY NIE TRACĄ CZASU NA TLUMACZENIE MUCHOM, ŻE MIÓD JEST LEPSZY OD GÓ...A
Miłego weekendu... ;)