No dopiero uruchomiłem internet. I jest piękniej niż myślałem :))))))))))
Papier uwolni się od ćwoków bezimiennych. Mających jakieś marne 150k i myślących, że złapali PAna Boga za ....
Człeku GIEŁDA NIE JEST POLEM BITWY XV w.
Honor to możesz mieć jak grasz z kumplami w kosza, żeby nie zrobić kumplowi kuku, bo ma rodzine, dzieci etc.
A tu są pieniądze, albo je zarabiasz , albo tracisz , albo jak pisał booster spier.... i nie zawracaj gitary.
Aha zobacz na kurs za pare m-cy.
rano Sławku pisales ze odjazd w niebiosa....jak to szlo...the sky is the limit.....jedziemy na cene z emisji, itd. (vide Twoje wczesniejsze posty) ;))))))))
teraz piszesz ze jest pieknie jak spadlo na 0,19 podczas sesji ;))))
chlopcze, nie kompromituj sie bardziej, dzisiaj tak jak rano pisalem byl sprawdzian Twoich slow ;))))) wtedy byles bardzo pewny siebie, potem zwieracze zaczely powoli puszczac ;))))))
a co do honoru to albo sie go ma albo nie ma i GPW nie ma tu nic do rzeczy, TY go nie masz i tyle ;)))))) zreszta ocenia Ci co czytaja :)))) poza kolkiem wzajemnej adoracji oczywiscie ;)))))
Słuchaj no kołku bez pieniędzy, nikt a tym bardziej ty nie będzie mi mówił po ile mam kupować papiery. Ja też mogę powiedzieć KUPIĘ jutro twe marne 150 kawałków . Wystaw je po PKC jak masz HONOR i wyjdź z papiera . OK? Chyba , że nie masz honoru . Ja zdecyduję za ile kupię, nie ty.
A co do zwieraczy łosiu . Ja dalej mam swoje papiery 1,25 mln szt. Mam ci je znów jutro wystawić po zecie?
Przestań sie kompromitować.
Idź na bioton tam jest dużo kupujących i powiedz im.
Mam 150 kawałków biotona pcham po 0,30 zł kto nie kupi nie ma honoru. No pomyśl, jesteś łoś i tyle..
wiec uwazasz ze na NC mozna obecnie wystawic cos PKC....ciekawe....;))))
widac ze dlugo jestes na giełdzie ;)))))
to poczytaj ponizej i sie czegos w koncu naucz chlopcze....
Na podstawie przepisu NR 0103 ust. 3 Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia, iż w okresie od dnia 1 lipca 2009 r. do dnia 31 grudnia 2009 r. (włącznie) nie będą przyjmowane do realizacji na rynku NewConnect następujące rodzaje zleceń maklerskich:
1) po każdej cenie (PKC),
2) po cenie rynkowej (PCR),
3) po cenie rynkowej na otwarcie (PCRO).
widze ze sie powolutku zaczynamy frustrowac...oddech przyspieszony......zwieracze puszczają.....trzeba koniecze zwyzywac adwersaża (sorry znowu za trudne slowo dla ciebie ;))))).......jak brak normalnych argumentow....
a za 1 zeta to chyba sam wiesz co i gdzie sobie mozesz wystawić ;))))