• Po co sprzedajecie? Autor: ~Ktoś [84.39.166.*]
    Dopóki będziecie tak tanio sprzedawać to kurs nie wzrośnie
  • Re: Po co sprzedajecie? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 13:52 ~Ktoś napisał(a):
    > Dopóki będziecie tak tanio sprzedawać to kurs nie wzrośnie

Ktosiu sprzedaż napędza Nowak, a co niektórzy niecierpliwi tylko się dorzucają.
    Ale są też i dobre wieści.. ;)
  • Re: Po co sprzedajecie? Autor: ~Aida [31.0.60.*]
    Daszek jak zwykle tajemniczy i pisze zagadkami, ale to dobrze wróży........trzeba kupować.....
    Pozdrawiam
  • Re: Po co sprzedajecie? Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Do kogo Ty to piszesz ? Przez dwie ostatnie sesje metoda " z w. do w. " przerzucano dziesiatki tys. akcji. Mozna bylo przy okazki kupic po np. 1,46 zl . Dzisiaj nastapila " zmiana dekoracji " na wyzszym poziomie. Wczoraj ci, do ktorych Ty to piszesz nie sprzedawali.
  • Re: Po co sprzedajecie? Autor: ~Ktoś [84.39.166.*]
    No i dzięki. Już rozumiem.
    Dnia 2025-08-08 o godz. 14:03 ~INWESTOR napisał(a):
    > Do kogo Ty to piszesz ? Przez dwie ostatnie sesje metoda " z w. do w. " przerzucano dziesiatki tys. akcji. Mozna bylo przy okazki kupic po np. 1,46 zl . Dzisiaj nastapila " zmiana dekoracji " na wyzszym poziomie. Wczoraj ci, do ktorych Ty to piszesz nie sprzedawali.

A do kogo Ty to piszesz?
    Zdradze Ci tajemnice, pod tabelką jest zakladka - Zacytuj wiadomość na którą odpowiadasz. Kilkasz w nią i wiadomo do kogo adresujesz swojego posta.. ;)
    Błazenada Nowaka Fundacja Rodzinna. Po ostatnich sesjach wnioskuję, że kupił na umowę C- P w okolicach zlotówki. Stąd te jego podchody, wystawianie popychaczy, potem zrzuty, ukryte zlecenia ( wczoraj po 1,60), dziś się uaktywnil po 16.00 ze swoimi pakiecikami..
    Wyjść po to, aby za chwile wrócić i brać z rynku. Slabe to....

• Re: Po co sprzedajecie? Autor: ~Robek34 [5.173.150.*]
    A mnie się wydaje że imć Nowak nie doszacował rynku. Myślał że zejdzie niżej i odkupi,ale to tylko moje przemyślenia.Powodzenia i zdrówka wytrwałym Klabaterowiczom.
    Dnia 2025-08-08 o godz. 16:50 ~Robek34 napisał(a):
    > A mnie się wydaje że imć Nowak nie doszacował rynku. Myślał że zejdzie niżej i odkupi,ale to tylko moje przemyślenia.Powodzenia i zdrówka wytrwałym Klabaterowiczom.

Pisałem o tym kilka razy, że rynek sobie radzi z tym jegomościem i jego pakietem..
[x]
DEFENCEH -5,15% 1,29 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.