Problem jest taki że tutaj tzw ulicy praktycznie nie ma . Jeżeli w ofercie publicznej sprzedano 7,7 mln akcji i 7 mln akcji wzięły fundusze polskie i zagraniczne a tzw.ulica wzięła 0,7 mln akcji a do tej pory obróciło się już 1,5 mln sztuk akcji czyli dwa razy więcej niż indywidualni dostali na IPO . Wniosek jest taki ulica posiada 100-200tys akcji czyli praktycznie nic w stosunku do tych 7,7 mln akcji . Czyli około 95% ff jest w rękach funduszy i to fundusze będą ustalać tutaj kurs akcji sytuacja podobna do spółki Kęty gdzie większość ff jest w rękach funduszy. Dla przypomnienia Kęty debiutowały z ceną 30 zł teraz kurs oscyluje w granicach 900 zł. Reasumując kto będzie cierpliwy dobrze tutaj zarobi.
I jeszcze na weekend wpadła rekomendacja DM Navigator kupuj cena docelowa 44,4 zł.Ale tak jak pisałem wcześniej już po ilości postów na forum widać że bardzo mało indywidualnych inwestorów ma akcje ale to jest akurat bardzo dobra wróżba na przyszłość.
Ja akurat odwrotnie niż Ty, ale różnica jest taka, że ja ich oglądam i później analizuję sam co gadają, a Ty piszesz żeby pisać i taki to z Ciebie analityk.
Dnia 2025-08-09 o godz. 22:53 ~KWK napisał(a): > Ja akurat odwrotnie niż Ty, ale różnica jest taka, że ja ich oglądam i później analizuję sam co gadają, a Ty piszesz żeby pisać i taki to z Ciebie analityk w kółko golony, w kwadrat strzyżony i w prostokąt obcięty.