Można się śmiac po którym weekendzie, ale zarzad ewidentnie chce uwalić kurs maksymalnie ile sie da i to widać. Dokupowałem w poprzednim miesiacu po 7,2. Teraz widzę w co pogrywają i czekam na na 4 zł. Wg mnie gra już dawno zwrocona a zarzad specjalnie wali w chu.....
Dramat to to widzę w dłuższym okresie. Bo patrzac co tu sie odawalało przed premierą i 3 dni po ....to strach pomysleć jak krotko tu bedzie wyzszy kurs. Przyjmijmy że dobijemy po wynikach z konsoli do 12 zł. Jak długo tu bedzie 12 zł ? Jak wisielce i dzieciaki ruszą do wywalania ?
brednie opowiadacie sprzedaz spada jak zwykle po premierze taki cykl zycia produktu pisalem wam juz kiedys ze prosta matematyka wskazuje na zwrot czyli 150 tys sprzedanych jakos w pazdzierniku ale wy zyjecie emocjami i wypisujecie bzdury o 2-3 tys kopii dziennie tymczasem realnie to 200-300 i tyle plus kilka dni wiekszej sprzedazy zaraz po promocjach i akcjach na steamie generalnie pazdziernik
Pytanie jednak czemu aż tak spada, a sie nie trzyma. Wiadomo, że po premierze będzie spadać, szczególnie gdy oczekiwania były za duże. Teraz jednak kurs jest na bardzo niskim poziomie. Takim jak wtedy gdy JDM jeszcze nie było.
wy naprawde nie widzicie ze tu nikt nic nie zaniza tylko kompletny brak popytu spada na nieistotnych obrotach. Wytlumacze wam to najprosciej jak mozna wy macie przydrogo kupione akcje i 0 kapitalu i wietrzycie spisek ja mam kapital i moge kupic kazdy walor i to w dowolnym momencie i widze wyraznie obserwujac tutaj gf ze to jeszcze nie czas na zakupy. A sprzedac akcje zawsze ktos musi bo potrzebuje gotowki posiadacz kapitalu moze kupic to albo tamto teraz albo pozniej ot cala tajemnica osuwania sie game factory i obawiam sie ze dopiero pod wyniki kwartalne moze pojawic sie popyt
Wasza filozofia to kupić po 12 a sprzedać po 6. Gratuluję. Gra jak gra samochodzik jedzie. Dzieciaki się cieszą i grają. I tyle.
A tu chodzi o to kto kogo ogra. Czyli na fali euforii się sprzedaje a w psychologicznym dole sprzedaje. Oczywiście nie twierdzę że jeszcze spadnie trochę.
Tez kupowałem w okolicach 7 z małym hakiem i troche na dolnych widlach jak piereszy raz zeszło na 6.5 zł. Myskalem ze dno juz uklepane ale jeszcze moze to przrd nami. Nie mysle zeby zarzad intencjonalnie działał aby uwalic kurs ale na pewno prezes nie pomogl zapowiadajac zwrot kosztow na przełom czeewca i lipca a jest jak jest. Przeszedłem tą grę i dopiero po tym zdecydowałem sie wejsc mocniej bo gra jest naprawde kozak.
Może nie ma jeszcze Info o zwrocie przez to, ze napieraja ostro Multi i konsole. Są przeciez sygnaly, że robią to juz. Jesli padlo haslo: wszystkie rece na poklad to koszty przez gry im rosną. Dodatkowo łatają grę. Opinie o grze są skrajne od euforii po duże negatywy. Ostatnie gorsze opinie spowodowane były prośbą GIFu przy ostatnim patchu aby jak najwiecej osob wystawilo komentarze lub wysłało info co im nie pasuje w grze. Nie mieli do tej pory zadnego feedbacku ze strony graczy i przez to nie wiedzieli co w pierwszej kolejności poprawiac. Przyjda z czasem lepsze czasy, ze gra bedzie podobać sie wiekszosci.
Tigerek stchórzyłes, co? Wyjaśniłem cię prze wspaniale (: prokuratura nie chciała podkład się ścigania moich ciężkich przestępstw? Zamiast tego zaproponowali, że mogą oskarżyć ciebie za nachalne naganianie? (: dlatego zmieniłeś retorykę? (:
Wiesz co to jest strategia, taktyka, czy obce Ci są te słowa? Naprodukowaleś sie z tymi postami, staraleś się natrzodziç jak tylko mogleś i potrafiłeś i co? Caly Misterny Plan poszedł w p...zdu. Wszystko Ci usunęli. Jak tu żyć dalej wiec...?
Jak na razie to Ty pełnisz funkcję naszego Forumowego Błazna. Nie chcę Ci podbierać funkcji ani tym bardziej pieniędzy, za produkowanie postów, bo nie jestem pazerny. Wzialeś Brum Brumek już leki przed snem? Nie zapominaj, że zyjesz tylko w wirtualnym Świecie bo nie inwestujesz tutaj wiec tak jakby Cię tu nie było. Dobranoc
Wybierasz teraz swoje groźby? (: dobrze, że porobiłem ss, tak się mogą w przyszłości przydać (: uwielbiam tą retorykę forumowych wojowników, których najlepszym argumentuje jest "chyba ty" ewentualnie " twoja stara" (: masz rację, nie inwestuje tutaj, ty za to inwestujesz i jesteś na głębokim minusie (: a ja czekam na pozytywne sygnały - wtedy zainwestuje (: