• Zapytanie Autor: ~Biedny [83.26.193.*]
    mam 5 tyś Bitcoina po 2 zł czy Sukacz zrobi mnie drugim Rockefellerem
  • Re: Zapytanie Autor: ~Ferdydurke [31.0.60.*]
    Spokojnie ja mam 1 tyś Bitcoinow ale po 4 zł a będziecie mówić mi Warren Buffet
  • Re: Zapytanie Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Takie mam zapytanie, podobno w obiegu jest około pół mln akcji naszej spółki, odkąd zeszło na mniej niż 3 zł przemieliło się dużo więcej, a kursik jakiś mizerny?
  • Re: Zapytanie Autor: ~Jko [83.7.240.*]
    W ostatnim tyg przemielilo sie 1.5 razy ff i nic miela sie non stop te same akcje
  • Re: Zapytanie Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Nie ma takiej opcji gdyż wszyscy by na nich tracili, kurs schodzi coraz niżej, oprócz jednego mizernego zrywu. Tu jest coś grane dla zamydlenia oczu, a akcje pojawiają się nie wiadomo skąd (żadnego komunikatu o zbyciu, po za rynkiem to inna bajka), ja dzisiaj dobrałem, tak jak zapowiadałem.
  • Re: Zapytanie Autor: ~Ferdydurke [31.0.52.*]
    Jakie zamydlanie schemat prosty wywalajaą po 5 zł biorą na umowę po 4% i blokują i przerzucają po 2 zł a Sukacz siedzi i zawija sreberka
  • Re: Zapytanie Autor: ~Jko [83.7.240.*]
    Te z umowy nie sa w obrocie na gieldzie bo weszko do obrotu tylko 520 k wiec przewalaja te same akcje jest 520 k w obrocie a w tydzien wolumen na 2 razy ff musza byc te same akcje
  • Re: Zapytanie Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Również to zauważyłem, tylko nie mam pojęcia co tu jest grane, gdyż na nich ciągle tracą i to nie małe pieniądze, szachowanie, chcąc dać mata małym inwestorom, tylko tak mnie się wydaje, że tzw ulica ma tak mało akcji, że takie ruchy nikogo nie wy...szą
[x]
IMMGAMES -2,13% 0,64 2026-05-25 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.