• ciekawe ,że .... Autor: ~cytat [31.11.208.*]
    Zobacz wątki dotyczące Biomass Energy Project Zobacz profil Biomass Energy Project
    Autor: ~Ubrany [193.239.125.*] 2025-07-29 16:31
    Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -0,27%
    Re: Nadzieja w tej ....... ciszy
    Ale wiesz ile tu jest akcji i że jeszcze ma byc dodatkaoych 90 mln sztuk po 10 gr ? Ja jestem ubrany po 0,1945 z dosc sporą ilością i już nie mam nadzieji że cos sie tu zmieni. Zbyt dużo akcji jest wyemitowanych żeby coś tutaj sie z kursem zmieniło. Oczywiście nie obrażę się jak kurs wystrzeli.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ..nie sprzedałeś ?!
    7 maja kurs wystrzelił na 0,2290
    do 26 maja miałeś powyżej 0,2000
    jeszcze 18 lipca kurs był 0,2030
    ---------------------------------------------------
    Widocznie nastawiłeś się na trzymanie
  • Re: ciekawe ,że .... Autor: ~Ubrany [178.235.232.*]
    A co w tym jest takiego ciekawego bo nierozumiem ? I co ma niby wspólnego z kursem ? Za każdym razem jak rosło miałem nadzieję że wiekszy zasięg i to że to się utrzyma a nie że w tej samej sesji ekspresowo wróci do bazy. Zawsze mialem nadzieje ze to fundamentalny wzrost bo był poparty jakims pozytywnym espi a teraz już wiem że to poprostu szulernia i nie ma nic wspólnego z uczciwym inwestowaniem. Wystarczy poobserwować notowania i sie to zobaczy. Spółka przez cały okres swojego istnienia jedyne co robi to podpisuje listy intencyjne z których nic nie ma. Ani razu z żadnego listu nie było kasy więc co można myśleć o takiej spółce ?
  • Re: ciekawe ,że .... Autor: _wiatrak_ [83.30.202.*]
    Nic nie trzeba myśleć.
    Sprzedać, kupić coś fundamentalnego - gdzie ten grosz, dwa odrobi się w sesję.
    I po sprawie :)

No chyba, że masochistyczne wylewanie żalów na forum jest podstawową motywacją do trzymania trefnych akcji.

• Re: ciekawe ,że .... Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Przecież ,,miał chłop zarobione,,
    nie chciał sprzedawać ,
    bo liczył na ... więcej
    ----------------------------------
    i się przeliczył
[x]
BIOMASS -1,56% 0,16 2025-10-21 15:04:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać