Pewien uczestnik forum zmusił mnie do założenia tego wątku.
Jutro planuję, strategicznie, dokupienie 8k akcji do obecnego pakietu. Zrobiłem dywersyfikację wczoraj, jednak zarówno w sytuacji
1) zwały przez grubasa
2) nagonki ulicy
Bede kupować pakiet. Mam obecnie PZU oraz Budimex. Oraz skromne około 15 tys. Akcji PMG.
Dam znać o jakiej porze nastąpi wejście mojego pakietu.
P.S. adres mail: tymczasowy1997@op.pl
Gdyby ktoś szukał kwitów na moje słowa.
Jestem na forum znienawidzony przez kilku osobników, dlatego chęć wyłożenia kart na stół.
Dobrej nocy. Słyszymy się o 9.00.
Jestem na tym forum solą w oku, proszę wytłumacz mi w jakim kontekście?
Jeżeli chcesz zobaczyć kwity, kontakt dałem na początku wątku. Jeden uczestnik forum o nicku Zeus, już się wykruszył wczoraj wieczorem.
Nie wykruszyłem się ziomus tylko stałeś się namolny i agresywny w oparciu na kontakt osobisty. Nikt normalny nie jest tak asertywny tylko psychopaci i chorzy na głowę. Trzeba mieć nasuane w dezebanie aby chwalić się setkami tysia w necie. Pracowałem dawniej w branży gdzie tego typu psycholi i naciągaczy mających błotki zamiast asów i z zimna twarzą pokerzysty rozgrywajacych uczciwych ludzi miałem na oku co kilka dni. Śmierdzisz na kilometr naciagactwem a pchanie agresywne w kontakt celem zdobycia danych jest podejrzane. Dbam po prostu o swoją wątpliwa w necie ale jako taka prywatność.
Czyli kolejne pełne dramatu ruchy jeuopa. Serial o tym jak nie należy inwestować ciąg dalszy. Zrzut pgm w dołku, zakup nieprzemyślany pxu i budimexa, ponowny zrzut powyższych i próba wejścia CALA (bnie licząc strat na prowizje sprzedaży kupna i różnic kursowych) wczoraj zrzucona kasa ponownie na ryzykowny obecnie papier pgm. Kariera tymczasowa jako inwestora będzie krótka i szuka, a topniejący kapitał zapomni o swoim poprzednim właścicielu.
To teraz anonimowy bezakcyjny forumowiczu (sam się wczoraj tak namaszczyłeś).
Spójrz na notowania Budimexu (mam tam 90% kapitału, na PZU 10% ze względu na swoje średnioterminowe ATH). Budimex jako jeden z 2 spółek na WIG 20 obecnie (10.10) rośnie. A pisałem o wejściu w tą spółkę wczoraj. Mam tam 100k. W PZU dyszke.
W PMG 210 na ten moment.
Więc ja bazuje na danych, konkretach, liczbach, jak już mnie do tablicy wywołałeś. Uważam że Budimex ma potencjał na 650 w najbliższym miesiącu (nikogo nie naganiam) - możliwe że do tego czasu go uplynnie, całkiem możliwe że dziś.
Obserwuję ruchy wykresów i wolumeny.
Tak jak obiecałem, napiszę publicznie, kiedy będę robić zrzut Buda i zakup 8k PMG.
P.S. Zeus, personalnie do Ciebie nic nie mam. Mam silną osobowość, nie obawiam się wjazdu na chatę (wiem że nie jestem anonimowy, zresztą podałem swoje dane mailowe, kto zechce, napisze, kwity mam). Mam swoje zaplecze, ale nie o wszystkim napisałam - no bo po co?
To forum posiadaczy i inwestorów akcji, a nie innych rodzajów aktywów.
Z expa spoza świata finansów wiem że są różne sposoby zarabiania na życie. Nie obchodzi mnie cudze chyba sięga po moje. Ja zarabiam metodycznie ryzykując sporo kapitału i ma szansę na sukces, wtedy gdy coś jest tanie. Kupno pgm po 2.25 było przemyślane bo na fali informacji o Niewiadów i wstępnych informacjach z mniej oficjalnych źródeł zanosiło się na sukces. I jest. Śmieszą mnie ludzie nie będącymi celebrytami a chcącymi zostać szumnie nazwanymi sukcesora mi czegokolwiek - celebrytka robi zasięgi bo ma zazwyczaj kumatego prowadzącego menadżera znającego sociale i umiejętnie prowadzi rozwój kariery, ty zaś sorry taka mucha jednodniowa ci na bankierze normalne. Wolę zarabiać spokojniej i wcale nie wolniej ale bez kontaktu z leszczami co to trwonią kapitał i jeszcze głośno strategie tej porażki obwieszczają wobec wszystkich. Celebryta z ciebie taki jak musze jadło...
Miałeś dostęp do inside danych?
Dość ciekawe. Ale powiem Ci, że ja kupowałem PMG w lutym po 1,7 zł. To jest fakt, mam na to kwity.
Kwestia wolumenu i czasu sprzedaży - mogło być lepiej.
A co do inside info- jak miałes i kupowałeś po 2.2 - siedziałbym cicho jak mysz pod miotłą.
Jak wspomniałem, PMG za 2 lata może notować 40-50 zł. Pakiet trzymam. I możliwe że lada moment go zwiększę do docelowych 23,4k.
A wracając do moich ruchów. To ja na ten moment mam +7k już od wczoraj.
Ale - oczywiście, dywersyfikacja. 15k mchu PMG zostawiam sobie już na longa. Jak kiedyś Ci pisałem. Teraz kwestia co z resztą. Na razie widać odreagowanie na kursie. Kwestia co będzie od przyszłego tygodnia - uważam że dalsze odreagowanie. Chyba że wpadnie ESPI - wtedy już mocne up. Z tymże WIG20 testuje swoje ATH, w tym Budimex który jest wyjątkowo silnym walorem. PZU - tam mam śmieszne 10k więc nawet na podbitke kursu na PMG zabraknie.
Dlaczego?
Dlatego że uwiarygadniam wpisy tych wszystkich trolli bez akcji czy z 10 akcjami. Albo spadziowych dziadków.
Stawiam kawę na ławę, karty wykładam na stół, podpisując się własnym IP. Dlatego, że mogę sobie gadać ile to nie mam, i za ile kupiłem. Jestem dziś ja sporym+. Budimex lider wzrostów WIG 20. Gdzie jest Zeus?
Może zaczął śledzić notowania Budimex i mu wyszło z AT, że 650 zł to kwestia tygodnia?
nic nie uwiarygadniasz - jedziesz na fali grubego fejka (jako rzekomego inwestora o sporych sukcesach) dorzucając kolejne mniejsze cyzelując jedynie szczegóły (gdzie za ile, i ile zarobiłeś) - forum wszystko przyjmie. Podanie jakiegos adresu plus agresywne zaczepianie o kontakt to kolejne psychozagrywki - widząc że ja nie chcę kontaktu bo kuj cie wie co ty za jeden jeuop pchnąłes temat mocniej licząc to jako argument - no nie bzdeciarzu, nikt normalny nie podejmie rekawicy abyś wykorzystał to potem jako namolny troll, psychofan i stalker swojej nachalnej ściezki zaczepiania ludzi. Kontakt prywatny jest mało wiarygodny - zrób jutuba z podpisem zrób własny kanał jak ci co nauczają jak zarabiac na giełdzie wtedy może szanse na akceptację moją zyskasz - póki co jesteś kogutek bez jaj co to pieje głosniej niz te wieksze bo zazwyczaj wiekszośc boi sie psychopató choc i na takich sa sposoby - zazwyczaj sami sie wypalają. Ty po prostu przyjałes postawe rzekomej jawności swoich ruchów ()ktore sa po mojemu równie doorne co tak samo skuteczne) i ciągniesz to ufając ż ejakis leszcz prawdziwek da sie nabrac na te sprytne sztuczki. To same z próba dyskredytacji rozmówcy - kolejny chwyt psycho który ma za zadanie poniżyć i zrównac argumenty przeciwnika z ziemią - sam merytorycznych nie przedstawiasz tylko sypiesz ogólnikami co gdzie przerzucasz i za ile - wybacz ale smiechu warte takie inwestycje. Jestem analitykiem jendodniowych struktur z podziałem na 15 minutowe kawałki i kolejne przełamania stanowią podstawę strategi ruchu w gore lub w dół - nieistotne czy to nazywac price action czy SMC - czy nawet strategią "żółwi inaczej" wazne że każdy kolejny etap zasięgu trendu jest albo osbtawiany piramidka lu chroniony stopem. Analize fundamentów to zaliczam od tygodniowych przełamań gdzie COŚ je powoduje - czyli kiedy duzi kupujący akumuluja kapitał robia to powoli ale AT wskazuje wyraźnie że COŚ idzie (chaikin na 1D bardzo poprawnie wskazuje tego typu "rosnięcie lub spadanie przepływu kapitału).
Jak widzisz moje wskazy co robię lub czego używam sa bardziej systematyczne i szczegółowe niż twoje "wsadze tu wyciagne stąd, obejme tamto i będe minus 100 tysia do przodu"...
No ale ty kreujesz swój spoób na naciaganie ludzi nie ja - ja jedynie traktuje cię jako kiepskiego aktora teatru z bankiera - mało wiarygodnego przy okazji ...