• Czekać, trzymać i nie sprzedawać, Autor: ~SHORT [178.42.91.*]
    po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado
    płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!
  • Re: Czekać, trzymać i nie sprzedawać, Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Wyrsałeś już, co miałeś? Zamieniłeś, bidoku longa na shorta i teraz masz gacie pełne guano. Buhahahaha
  • Re: Czekać, trzymać i nie sprzedawać, Autor: ~SHORT [178.42.91.*]
    Dnia 2025-08-07 o godz. 21:32 ~SHORT napisał(a):
    > po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado
    > płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!

Tak jak planowałem ubierałem się dzisiaj w kontrakty na akcje FKGHU25 po stronie SHORT, a średnia ostatecznie
    uzyskana zawarcia kontraktów to około 133,00 zł, i teraz spokojnie czekam na spadki wyceny KGHMa co pociągnie
    również spadek wyceny zawartych kontraktów i mój zarobek kasiory, bo obniżenie kursu o 1 zł to 100 zł dla
    każdego z posiadanych kontraktów SHORT! /1 kontrakt równoważy cenowo 100 akcji KGHMa/.
  • Re: Czekać, trzymać i nie sprzedawać, Autor: ~SHORT [178.42.91.*]
    Dnia 2025-08-07 o godz. 21:45 ~SHORT napisał(a):
    > Dnia 2025-08-07 o godz. 21:32 ~SHORT napisał(a):
    > > po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado
    > > płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!
    >
    > Tak jak planowałem ubierałem się dzisiaj w kontrakty na akcje FKGHU25 po stronie SHORT, a średnia ostatecznie
    > uzyskana zawarcia kontraktów to około 133,00 zł, i teraz spokojnie czekam na spadki wyceny KGHMa co pociągnie
    > również spadek wyceny zawartych kontraktów i mój zarobek kasiory, bo obniżenie kursu o 1 zł to 100 zł dla
    > każdego z posiadanych kontraktów SHORT! /1 kontrakt równoważy cenowo 100 akcji KGHMa/.

Zapamiętajcie sobie niedouczeni płaskoziemcy że taki odjazd cenowy nigdy nie jest oznaką hossy na walorze i całym
    Wig-20, ale jest oznaką nakręcającej się spekulacji charakterystycznej dla poprzedzającej tę emocjonalną korektę fali
    spadkowej, duzi posiadacze akcji KGHMa wykorzystali tę nakręcającą się euforię aby wypchnąć jak najwięcej akcji w
    rozgrzany rynek, ponieważ były stosunkowo duże obroty - z pewnością głodna zysku tzw, ulica akcji nie sprzedawała
    tylko kupowała!
    Cytat z shorta z wczoraj: "dlategozmieniłem zdanie i w Czwartek /07,08,25/ będę od początku sesji ubierał się z powrotem w kontrakty po stronie SHORT!". Czyli ubrałeś sie, konfabulancie po 128 nie po 133, pało zaklamana.
    Jak tam, Short goofno wort? Jak twoje mundrosci rodem inwestorN? Co nam dzisiaj mundro konfabulanckiego zapodasz? Czekamy weekendowo...buhahahaha
  • Re: Czekać, trzymać i nie sprzedawać, Autor: ~Tm [31.0.58.*]
    raczej wystawiać wysoko, żeby odebrać szortom
[x]
KGHM 3,78% 219,70 2025-12-01 10:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.