po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!
Dnia 2025-08-07 o godz. 21:32 ~SHORT napisał(a): > po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado > płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!
Tak jak planowałem ubierałem się dzisiaj w kontrakty na akcje FKGHU25 po stronie SHORT, a średnia ostatecznie uzyskana zawarcia kontraktów to około 133,00 zł, i teraz spokojnie czekam na spadki wyceny KGHMa co pociągnie również spadek wyceny zawartych kontraktów i mój zarobek kasiory, bo obniżenie kursu o 1 zł to 100 zł dla każdego z posiadanych kontraktów SHORT! /1 kontrakt równoważy cenowo 100 akcji KGHMa/.
Dnia 2025-08-07 o godz. 21:45 ~SHORT napisał(a): > Dnia 2025-08-07 o godz. 21:32 ~SHORT napisał(a): > > po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado > > płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa! > > Tak jak planowałem ubierałem się dzisiaj w kontrakty na akcje FKGHU25 po stronie SHORT, a średnia ostatecznie > uzyskana zawarcia kontraktów to około 133,00 zł, i teraz spokojnie czekam na spadki wyceny KGHMa co pociągnie > również spadek wyceny zawartych kontraktów i mój zarobek kasiory, bo obniżenie kursu o 1 zł to 100 zł dla > każdego z posiadanych kontraktów SHORT! /1 kontrakt równoważy cenowo 100 akcji KGHMa/.
Zapamiętajcie sobie niedouczeni płaskoziemcy że taki odjazd cenowy nigdy nie jest oznaką hossy na walorze i całym Wig-20, ale jest oznaką nakręcającej się spekulacji charakterystycznej dla poprzedzającej tę emocjonalną korektę fali spadkowej, duzi posiadacze akcji KGHMa wykorzystali tę nakręcającą się euforię aby wypchnąć jak najwięcej akcji w rozgrzany rynek, ponieważ były stosunkowo duże obroty - z pewnością głodna zysku tzw, ulica akcji nie sprzedawała tylko kupowała!
Cytat z shorta z wczoraj: "dlategozmieniłem zdanie i w Czwartek /07,08,25/ będę od początku sesji ubierał się z powrotem w kontrakty po stronie SHORT!". Czyli ubrałeś sie, konfabulancie po 128 nie po 133, pało zaklamana.