• Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: ~ZdzislawNajmrodzki [37.31.148.*]
    Odebrali wam akcje na solidnych stratach.Zaden Ragnar nie wychodzi poczytajcie uważnie warunki finansowania.Nie po to daje kasę żeby wychodzić ze spółki. Panika zbiórka przed wzrostami.Czekac.nie panikować.
  • Re: Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: ~krzysztof_sta12 [89.64.81.*]
    Też tak uważam, a już mi się bebechy przewracają od tego naganiania na spadki... i o Januszkach, Yolo-Srolo...
  • Re: Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: typek1 [5.173.29.*]
    Tyle na akcjach zarobił że to nic wyłożyć spółce jakieś 50k
  • Re: Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: ~pawsta [46.134.94.*]
    Dokładnie też tak myślę
  • Re: Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Wiem że za chwile wyznawcy i umoczeni zaczną mnie odsądzać od czci i wiary,ale spróbujcie choć chwilę się logicznie zastanowić. Euco jest w restrukturyzacji, jest poważnie zadłużone inagle pojawia się rycerz na białym koniu i ratuje spółkę. Haha i to jak ratuje, 20 procent od 100,rewelacja. No i clue programu, zamiana na akcje. Żeby nie było że hejtuje,akcje kupilem wczoraj spekulacyjnie.A bym zapomniał rzecz najważniejsza Ragnar,poczytajcie o ich dokonaniach.Zyczę udanych inwestycji,z chłodną głową.
  • Re: Panika i odbiór akcji.Tyle Autor: ~krzysztof_sta12 [31.0.73.*]
    Ja nie neguję tego, że tak może się zdarzyć, ale część z nas, nie ma zbytnio wyjścia, skoro wisi po 6... strata nie zmaterializowana, trochę inaczej wygląda, niż przelew na konto w kwocie 20% pierwotnego kapitału... Ja jeszcze mam nadzieję. Może złudną. Trudno.
[x]
EUCO -15,94% 2,11 2025-09-16 17:04:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.