tym że nie bedzie żadnego info i cena spadnie do 0,24 gr i codziennie penie bedzie tak 2 gr w dół cykac :D:D:D - około 25.09 bedzie juz pewnie po 0,02 do max 0,005 gr buhahahahah
Kupię KROSNO za 0,02 - jedna akcje kto mi sprzeda :D:D:D bo mam sentyment do tej spółki buahhaahah
Jeżeli Krosno miałoby być zdjęte z giełdy to musiałby być komunikat zarządu giełdy!!!
Żadna spółka nie może od tak być poprostu zdjęta. Nie sąd decyduje o tym, że spółka znika z giełdy poprzez ogłoszenie upadłości. Data 27.09 jest wyssana z palca.To, że właśnie wtedy mija 6 miesięcy to nie znaczy nic bez uchwały zarządu giełdy (oczywiście albo sama spółka może podjąć taką decyzje ale też uchwała) Oprócz przepisów ogólnych są też przepisy szczególne i powtarzam musi być uchwała zarządu giełdy!!!
konkretny przekaz dam Wam jak kupie 1 akcje za 0,02 gr
jak na razie jest tak jak mówie - codziennie po 2 gr w dół :D:D:D
dziś spadek 11,54% do 0,23 - JUTRO JAK ZATRZYMA SIE NA 0,20 gr to i tak bedzie CUD że nie niżej
pozostało juz tylko chętnych na 122 tys akcji !!!! CZY WY TEGO NIE WIDZICIE ?- wystarczy ze jeden z hazardzistów zmądrzeje i sprzeda aby odzyskac to co włożył i akcje sa wtedy warte w mgnieniu oka 10 gr i nie ma chetnych do kupna buahhahahaah
musi byc uchwala gieldy? WIEC POMYSL DLACZEGO KURS PIKUJE. Hazardzisci juz wyszli z tej spolki, teraz to zostali... no wlasnie kto zostal? na co wy liczycie?
NIESTETY ALE ZARZAD TEGO CZEGOS ZWANEGO GPW PODAL TERMIN WYCOFANIA KHS Z GPW TEN TERMIN TO 27 WRZESNIA, KOMUNIKAT BYL JAKIS CZAS TEMU, osobiscie licze ze do tego czasu jednak cos sie zdarzy
sorry ale nie mam czasu grzebac, zobacz komunikaty zarzadu gpw, to bylo jakies 2 lu3 miechy do tylu, jesli dobrze pamietam, bynajmniej nie mam ochoty do zartow, co sie tyczy KHS jestem w tym dosc dlugo i o ile mnie pamiec nie myli komunikat ujrzal juz swiatlo dzienne, zastanawia mnie tylko jedno, ktos skupowal akcje o wiele wyzej niz obecnie i to spore ilosci, zeby co ????? zaliczyc strate, choc wiary coraz mniej to jednak licze na jakies info, bo ze ktos zbieral i to od poziomow .12 to bylowidac po 300K i wiecej na sesji, zatem poki co trzymam
Obrot tu nie ma znaczenia... dzisiaj rano to juz byl popis sytuacji jak ktos mial okolo 150k na ukrytym po 0.25 zl. Nie ma zadnych przeslanek o tym zeby nie wycofywac krosna z gpw, mysle ze info juz wkrotce.
'Leszczak tłumaczy, że formalnie takie organy jak Rada Nadzorcza, Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy czy wybierany przez nie zarząd ciągle mogą działać. – Ale nie mogą zarządzać hutą - podkreśla syndyk.
Upadłość likwidacyjna KHS została ogłoszona 27 marca. PRZEZ NASTĘPNE PÓŁ ROKU - A WIĘC DO 27 WRZEŚNIA AKCJE MOGĄ POZOSTAWAĆ W OBROCIE GIEŁDOWYM.
– Po upływie tego okresu nastąpi ich DEMATERIALIZACJA. W praktyce oznacza to, że staną się bezwartościowymi papierami – tłumaczy syndyk. – Akcjonariusze mogliby coś odzyskać jedynie w przypadku, gdyby zostały jakiekolwiek fundusze po sprzedaży majątku i spłacie wszystkich wierzycieli. Patrząc na zadłużenie huty, to wydaje się mało realne.'
nIE SYNDYK WYCOFUJE SPOLKE Z GIELDY, to chyba jasne, a gadac oczywiste rzeczy moze i tyle, w tej piaskownicy zwana gpw to same hece, spolka w likwidacji ma sie lepiej anizeli, przed ogloszeniem upadlosci, zamierza sie ja wycofac z gpw, choc sytuacja poprawia sie za sprawa poczynan syndyka ale i nie tylko, sytuacja na rynku, upadlosc konkurencji, i co z tym zwiazane przejecia zamowien konkurecji, ktorej nie ma, to tylko w "prywislanskim kraju" moze sie zdarzyc, jak rzekl pisac Waldemar Lysiak , akcjonariusze zbedni, zarzad piaskownicy gpw chowa glowe w piasek, gdzie KNF??????
zarty a nie rynek, byle "wydoic" i kropka, zero profesjonalizmu i uczciwosci
Zgadzam sie z tym co napisales... Tutaj potrzeba na prawde KNF. Samo to ze nie ma zadnych informacji, od praktycznie 3 miesiecy ludzi graja w ciemno, to jakas paranoja. Zdanie syndyka czy nie, 27 wrzesien to deadline dla KHS Krosno. Ci co maja te akcje niech robia co chca, ale prosze nie naganiajcie nowych naiwnych na nie, chyba ze cos by sie wyjasnilo na plus ale ja sobie tego osobiscie nie wyobrazam.
panowie zobaczymy raporty dokładnie po wycofanie (o ile tak będzie), może potem się okazać, że spółka wychodzi z dna ale tego nie wiemy i ktoś sprytnie wszystko ułożył
jak pisałem wcześniej, wyłamanie 0.25 to w moim wypadku zamknięcie pozycji, trudno może nie zarobie
starty nie mam ale bede bacznie obserwował papier czy wróci pod 0.25