• CEO to jest dobry moment Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Dobry moment na kolejne ESPI , kolarze dostaną wreszcie nauczkę. Zresztą statystyki są nieubłagane, 1/10 coś tam na kółkach zarabia, pozostali albo tracą, albo wychodzą z inwestycji zbyt szybko. W zasadzie powinienem im dziękować, normalnie pewnie bym wyszedł po jednej podbitce i zapomniał. A tak z coraz większym spokojem i niedowierzaniem obserwuję rozwój i zwiększam pakiet. Kiedyś liczyłem tylko na Hyperbary, a będzie tego sporo więcej i to globalnie. Mogą sobie kolarze wyć, na każdej spółce tak jest, jak tylko Td sprzedadzą , rozpoczynają swoje biadolenia.
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~11072025 [146.70.46.*]
    Dobry moment zeby podać datę rejestracji spolki D w Szwajcarii.

Wszystko jest w internecie. Data rejestracji. Zarzad jednoosobowy. Kapitał zakładowy w CHF. I co najważniejsze. Data rejestracji. Poszukajcie. Moze to też CEO powinien dodać. Te wisienkę na torcie. I coś alcjonariuszom więcej wytłumaczyć
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~Inwestor [162.19.155.*]
    Zawsze jest dylemat kogo wybrać
    Kumpli od dużych pakietów i większej kasy czy drobnych alcjonariuszy.
    O kogo zadbać a kogo pomoc zrobic w ....
    Kasa przepływa ktos wygrywa ktos przegrywa a reputacja do ..... zdziwieni ??? Ja nie ja naprawde sie nie dziwię

A ta firma o której piszesz to inna niemożliwe ze te zarejestrowali niecały miesiąc temu to byłby żart chyba
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~Inwestor [31.60.79.*]
    Możliwe, bo w kwietniu zostało stworzone marzum.com , w Arabii Saudyjskiej, z budżetem milonów/miliardów dolarów, do współpracy z krajami EU, w tym z platformą Dreyzac ze Szwajcarii. Temat świeży, ale budżet nieograniczony... Co z tego będzie dla Yoshi .. zobaczymy.
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~green [15.220.65.*]
    Dnia 2025-08-07 o godz. 23:05 ~Inwestor napisał(a):
    > Możliwe, bo w kwietniu zostało stworzone marzum.com , w Arabii Saudyjskiej, z budżetem milonów/miliardów dolarów, do współpracy z krajami EU, w tym z platformą Dreyzac ze Szwajcarii. Temat świeży, ale budżet nieograniczony... Co z tego będzie dla Yoshi .. zobaczymy.

Na razie widzimy, że spółka praktycznie nie prowadzi działalności - przychody w 2Q - 38 tys. zł to jakaś kpina, jeśli w raporcie za 3Q również będzie podobnie, oznacza to, że spółka za darmo rozdaje swoje produkty.
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~Zigi [37.248.173.*]
    A miała być taka amerykańska a tu kicha
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~Zigi [37.248.173.*]
    Zaznaczam,że mam akcje już ponad rok i zaczyna mnie to wkurzać
  • Re: CEO to jest dobry moment Autor: ~RS [31.61.227.*]
    Ja ponad dwa lata i jestem bardzo spokojny, a to zazwyczaj nie jest dobry znak.
  • Hobby Autor: ~Tom77 [146.70.46.*]
    Te wyniki świadczą o tym ze produkcja tych fantomow na na razie charakter hobbystyczny to smutne
[x]
YOSHI 0,85% 2,38 2025-10-07 16:24:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.