• to nie ja byłem Ewa Autor: ~wiguś z torunia [95.40.124.*]
    to nie ja mówiłem ze będą infa, mówił o tym siwy, ja pisałem o tym że jest nowy inwestor, a kiedy sie ujawni, tego teraz jeszcze nie wiem, ale jeśli skup trwa to pewnie jeszcze tego nie ujawni, wiem że jest i o tym sie przekonacie, sam jestem ciekaw o czym mówi siwy, dla mnie info moze być nawet za tydzień ponieważ jesli mam zarobić 400 procent to sie tyle nie zarabia w nawet w tydzień, akcje wchodzą do cierpliwych portfeli, sam Kubicki też planuje ogłosić coś w dniu 25.10. Ma pomysł na biznes, ale jest drugi który też chce przejąć spółkę SA.....
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~wiguś z torunia [95.40.124.*]
    a jeśli jestescie niecierpliwi to sprzedajcie 3 000 000 akcji po 0,09 i 0,08.......
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~wigus z torunia [95.40.124.*]
    jesli tu upadłość to nawet 8 groszy jest za dużo.....dziwne, nie? nie chce spadać....
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~aaaaa [77.113.48.*]
    tak , tak sprzedajcie po 9gr
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~jim [208.77.19.*]
    Spoko Wiguś. Zapakowałem pod korek. Ostatnio trochę wtopiłem. Że zostało mi mało, 10% mnie nie zadowoli. Gram więc va banque. Już wiele do stracenia mi nie zostało.
    A tu są dwie możliwości, albo całkiem wtopię, albo się ozłocę.
    Pozdrawiam ryzykantów.
    I Ciebie Wiguś!
    oki, oki, dzieki za bardzo czytelny przekaz, za uprzejmość jaką zawarłeś w tym poście, z tego co widze i czytam z Twoich myśli to duzo wtopiłeś.....nie wiem co ma powiedzieć, wspólczucie....lub przestać grać....tu trzymam mocno kciuki za Ciebie, bedzie dobrze.....wiecej mówic nie mogę....pozdrawiam...ps. na czym wtopiłeś? na jakich tytułach?
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~wiguś z torunia [95.40.124.*]
    Kubicki kupował na równoważeniu po 14 i 13 resztę....ciekawe prawda?
    ciekawe ze jak kurs spada obroty mocno spdają.....przy wzrostach są wieksze niz gdy spada...jakie wnioski?? no jakie? nie podpowiadam juz wiecej
    Wiesz, generalnie zawsze dużo ryzykuje, w lipcu samym miałem 250% zysku (WBY, SKO, URL, KRS) jednak taki szybki zarobek nie jest dobry bo pozbawia jakiejś trzeźwości i na tych samych URL co zarobiłem w lipcu, w sierpniu traciłem, potem jeszcze na Hefalu nie wstrzeliłem się. Do tego doszło kilka innych, ale szybko zamkniętych.
    Wnioski wyciągnąłem. A najlepsza nauka to ta na błędach.
    Pozdrawiam
    Errata, URL to zarobek był początkiem sierpnia... ale mniejsza z tym.
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~plok [87.119.32.*]
    to ze zbierany to widac ;0mmmJK
  • Re: to nie ja byłem Ewa Autor: ~mysz [89.74.96.*]
    jim, ja tak jak Ty..ale tez po korek...i piernicze... i bedzie taki scenariusz, ze wszyscy sie zdziwia...:) poadrawiam perfect grupe:)
[x]
PERFECT -50,00% 0,01 2009-12-01 01:00:00
2009-10-09
Istotna Informacja
Istotna informacja
2009-09-07
Korekta RB 38/2009
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.