to nie ja mówiłem ze będą infa, mówił o tym siwy, ja pisałem o tym że jest nowy inwestor, a kiedy sie ujawni, tego teraz jeszcze nie wiem, ale jeśli skup trwa to pewnie jeszcze tego nie ujawni, wiem że jest i o tym sie przekonacie, sam jestem ciekaw o czym mówi siwy, dla mnie info moze być nawet za tydzień ponieważ jesli mam zarobić 400 procent to sie tyle nie zarabia w nawet w tydzień, akcje wchodzą do cierpliwych portfeli, sam Kubicki też planuje ogłosić coś w dniu 25.10. Ma pomysł na biznes, ale jest drugi który też chce przejąć spółkę SA.....
Spoko Wiguś. Zapakowałem pod korek. Ostatnio trochę wtopiłem. Że zostało mi mało, 10% mnie nie zadowoli. Gram więc va banque. Już wiele do stracenia mi nie zostało.
A tu są dwie możliwości, albo całkiem wtopię, albo się ozłocę.
Pozdrawiam ryzykantów.
I Ciebie Wiguś!
oki, oki, dzieki za bardzo czytelny przekaz, za uprzejmość jaką zawarłeś w tym poście, z tego co widze i czytam z Twoich myśli to duzo wtopiłeś.....nie wiem co ma powiedzieć, wspólczucie....lub przestać grać....tu trzymam mocno kciuki za Ciebie, bedzie dobrze.....wiecej mówic nie mogę....pozdrawiam...ps. na czym wtopiłeś? na jakich tytułach?
Wiesz, generalnie zawsze dużo ryzykuje, w lipcu samym miałem 250% zysku (WBY, SKO, URL, KRS) jednak taki szybki zarobek nie jest dobry bo pozbawia jakiejś trzeźwości i na tych samych URL co zarobiłem w lipcu, w sierpniu traciłem, potem jeszcze na Hefalu nie wstrzeliłem się. Do tego doszło kilka innych, ale szybko zamkniętych.
Wnioski wyciągnąłem. A najlepsza nauka to ta na błędach.
Pozdrawiam