• A było tak dobrze... Autor: michal55 [37.47.253.*]
    ...znowu "magia" giełdy. Fundamentalnie od ponad 500 nic się nie zmieniło...a poleciało ostro. Jeszcze trochę i będę się skracał.
  • Re: A było tak dobrze... Autor: ~Inwestor [77.111.246.*]
    A co się w fundamentach zmieniło od 240 zł. Nic. Zeby się wypowiadać o fundamentach trzeba je najpierw znać, a ty chłopaku podazasz za pseudoznawcami i tyle... Wyzerują cię
  • Re: A było tak dobrze... Autor: ~zaja [151.248.34.*]
    -Star Rapture została dobrze odebrana na playtestach
    - wyniki za 1 kwartał poprawione o 50% (zysk netto)
    Mało ?
    Teraz jest c/z 17 a taki bloober przed premiera ma 50 i narzekali na Kronosa.
    Na CRJ wszystko idzie dobrze , jak skoncza realizowac zyski to 600 bedzie szybko (do konca wrzesnia według mnie)
  • Re: A było tak dobrze... Autor: michal55 [109.243.0.*]
    No ty się na pewno znasz bo napisałeś chłopaku i że się znasz. Ja będę wciąż powtarzał ze jestem tutaj na plusie nawet krzywdy tej cenie...ale dzisiaj ustawiłem stop losa na połowę moich akcji w portfelu. Byłem cierpliwy jak się kusiło długo od lutego, w końcu zaczęło rosnąć pod playtetlsty które źle nie wypadły...i szybki spadek. Nadal uważam ze będzie rosło, ale zapewne potrwa to kolejne parę miesięcy do premiery. Nie wiem czy mi się chce aż tyle czekać. Nie ukrywam że nie spodziewałem się aż takiej korekty teraz.
  • Re: A było tak dobrze... Autor: ~FanJakuba [139.28.41.*]
    Zdradzisz gdzie ten stop los?
  • Re: A było tak dobrze... Autor: michal55 [109.243.0.*]
    A 429 ustawię. Na połowę papiera, z połową zostaje nawet poniżej.
  • Re: A było tak dobrze... Autor: ~elia [194.126.165.*]
    jutro ci go wyczyścimy xD
[x]
CREEPYJAR 0,00% 446,00 2025-09-29 16:45:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.