• Wzrosty Autor: ~AT [62.112.222.*]
    nawet na małym wolumenie wzrosty+5-10% możliwe powód?papier wyprzedany ,tak jak mówiłem średnio terminowo 120-150 zł
  • Re: Wzrosty Autor: ~Todi [80.93.217.*]
    coś jest na rzeczy być może przełom ,nowy tytułu,woh rortos może dać kopa do wzrostów
  • Re: Wzrosty Autor: ~Todo [80.49.224.*]
    Pisz pod swoim nickiem . Chociaż argumenty przytoczone przez Ciebie mają sens pod warunkiem że flagowe tytułu Spółki przynajmniej ustabilizują sprzedaż. Sprzedał akcje z tego co piszecie Lychy. Ja nabyłem niedawno niewelki pakiet 1000 szt po 78 pln. Nie jestem zwolennikiem tej spółki ale nie wiele ryzykuję. Może jak będę się jej przyglądał bardziej zauważę plusy. Biroąc pod uwagę anomalie jakie panują na naszej GPW trudno jest wszystko przewidzieć. Np. znaczne wzrosty na ostatnich sesjach już przewartościowanych banków. Alior i Pekao pokazały nieznacznie lepsze wyniki ale wcale nie jakieś rewelacyjne i w ciagu dówch sesji rosną ca 10 % Alior blisko 15%. Na tle wycen banków TEN SA pomimo wymienionych przez Ciebie pozytywów ale i ciągle spadających przychodów powinien być norowany na dzień dzisiejszy na poziomie ca 120 zł. Pozdrawiam
  • Re: Wzrosty Autor: ~Todi [80.93.217.*]
    ja pisze pod swoim nickiem twoja argumentacja to jakieś bajki jesteś lepszy od Andersena ,tak więc twoje wypociny nie mają żadnego związku z tsg i nie pozdrawiam
  • Re: Wzrosty Autor: ~Rafał_z [85.234.87.*]
    Ja osobiście uważam że kurs już tak długo ciągnie brzuchem po ziemi że w końcu musi odbić, TSG również zdaje sobie sprawę z tego że przy obecnym kursie akcji stracili dużo kasy i zrobią wszystko żeby kurs odbił.
  • Dobra firma do shortowania Autor: ~Nowy [83.31.158.*]
    Daje do rze zarobić na shorcie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [128.254.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobra firma do shortowania Autor: ~wuja [109.173.146.*]
    tylko shortow brak
[x]
TSGAMES 0,43% 92,40 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać