Dnia 2025-08-08 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a): > ????? > > Dawcom kapitału już się skończyła kasa lub się już im to znudziło ,.... ile można dokładać z worka ? ? ?
A dla dawców ramienia szykowane są inne worki :-).
U wc**** , jak zwykle b/z tj. nic nowego stały repertuar * ,.......
A ciekawe czy 'potentat' z Lublina dostał coś z KPO ? ? ? jakiś jacht? a może solarium ? express do kawy, czy maszynę do wyrobu lodów ** w ramach dyzerfisykacji działalności ????
---------------------------------------------------------- * wirusy, bakterie, choroby, zarazki itp ** w kręceniu lodów kto jak kto , ale 'spece' z snw mają już wprawę i to bez ww. maszyny ,............
Scettuś. Ten twój Sundragon to powinien zaprojektować wysokowydajnego drona o dużej nośności do przenoszenia zwłok, bo plandemia 2.0 to tylko kwestia czasu :-).
Dnia 2025-08-11 o godz. 15:44 cmpunk napisał(a): > Scettuś. Ten twój Sundragon to powinien zaprojektować wysokowydajnego drona o dużej nośności do przenoszenia zwłok, bo plandemia 2.0 to tylko kwestia czasu :-).
Jak widać wc**** jak katarynka cały czas to samo* A o trupach (zwłokach) w szafie lubelskiego " potentata " pisałem już nie raz ,......
A na SUNDRAGON dzisiaj znów PLUS 11,8 % (0,608 - 0,68) jak na razie
--------------------------------------- * stara (5 - letnia) zdarta płyta wirusy , bakterie, zarazki i trupy/zwłoki
Dnia 2025-08-12 o godz. 10:28 cmpunk napisał(a): > Scettuś, twój poziom wiedzy, że tak to delikatnie ujmę, nie pozwala mi na toczenie z tobą dyskusji. Przekonasz się wkrótce sam :-).
wc**** Ja już się 'przekonuję' do twojego "wysokiego" poziomu wiedzy od co najmniej 5 lat ,..... i tyle w temacie snw , a tymczasem na SUNDRAGON po dzisiejszym wzroście +13,5% (0,69) , lekki spadek i kółko Nr 2 jeszcze dzisiaj ????
Dnia 2025-08-12 o godz. 11:13 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-08-12 o godz. 10:28 cmpunk napisał(a): > > Scettuś, twój poziom wiedzy, że tak to delikatnie ujmę, nie pozwala mi na toczenie z tobą dyskusji. Przekonasz się wkrótce sam :-). > > wc**** > Ja już się 'przekonuję' do twojego "wysokiego" poziomu wiedzy od co najmniej 5 lat ,..... > i tyle w temacie snw , a tymczasem na SUNDRAGON po dzisiejszym wzroście +13,5% (0,69) , lekki spadek i kółko Nr 2 jeszcze dzisiaj ????
Nie zamartwiaj się o to co nie potrzeba ,..... NA SDG już powrót na 6 z przodu , a po tych ostatnich wzrostach jak twierdzą 'spece" korekta (w locie) jest wskazana
A na snw z krórego śmiać * się nie można 1118 akcji i 1560 zet w obrocie , jak w kioskach dawnego RUCH-u i ciekawe czy snw czeka taki sam los (trumienny) jak RUCH
Tak scettuś, widzę, jak się rozpływasz na forum Sundragona. Niczym chorągiewka na wietrze, raz w jedną, raz w drugą x-D. A co do kółek, to się nie zamartwiam, bo wiem, jaki jest scenariusz :-).
Ja się nie rozpływam * , tylko opisuję na bieżąco rzeczywistość i czasami nawet mi to się udaje,.... Wczoraj pisałem tam (na jeszcze SDG zaraz zmiana nazwy) m.in. o zamknieciu kursu >60 gr , (zamknęli 59 gr) i pisałem że będzie (może być) dziś odbicie i jest + 4% ; + 5 % ,.... A i jeszcze przewiduję , że jutro (po sesji) jak zapadną jakieś decyzje ** na spotkaniu Tramp***/wołodia , to w poniedziałek też może być bum ( w Dół) na SUNDRAGON ,..... (wc**** warto by było skorzystać !!!)
Ps. a na snw znów (dzika) plaża prawie 2 h sesji i ZERO obrotu
--------------------------------------------------------- ( * ) jak ty na snw i ględzisz na okrągło o baktreriach, zarazkach , wirusach itp mających dać KOKOSY lubelskiemu 'potentatowi' ( ** ) osobiście w to wątpię ( *** ) lekka zmiana pisowni (w wiadomym celu)
Dnia 2025-08-14 o godz. 09:41 cmpunk napisał(a): > Scettuś, na bank taki poważny gracz jak ty, sprzedał i urobek zainwestuje w Sundragona x-D.
Jedyne w czym masz rację , to "jakość" akcjonariatu z lubelskiego tzw. holdingu ,...... Ja już b. dawno temu (od ok. 5 lat) pisałem tu o przerzutce z snw na coś innego (np. SFERAnet, SDG, 4 Mass* )
------------------------------------------- ( * ) wiem , wiem , wiem 4MASS teraz w dołku ( ~4,70) ale w latach 2022 - 2023 jazda z 2 zet na 8 zet
Dnia 2025-08-19 o godz. 10:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-08-07 o godz. 15:15 ~Stan napisał(a): > > Co jest grane > > A co ma być ???? > Wczoraj przewalili aż 200 akcji , to dzisiaj muszą odpocząć ,...
Dnia 2025-08-19 o godz. 16:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-08-19 o godz. 10:38 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2025-08-07 o godz. 15:15 ~Stan napisał(a): > > > Co jest grane > > > > A co ma być ???? > > Wczoraj przewalili aż 200 akcji , to dzisiaj muszą odpocząć ,... > > I się relaxują w ,.... najlepsze > > HAHHHHHahhahahhhaaaaa
Na snw można jednak polegać !!!! Już to chyba wam (samwilowcom) proponowałem , ale raz jeszcze przypomnę , czy nie lepiej robić tu zakłady o np. czy się OTWORZY jak dzisiaj , albo ile dziennie akcji będzie w obrocie 21 cz 23 ??? bo na samym holdzie snw nie zarabia się NIC od lat
Scettuś, twoja Sferanet nie otworzyła się przez jakieś 3 tygodnie, takie było zainteresowanie. A ponieważ pionki odgrywają dobrze swoje role i jakoś tak bezproblemowo się dogadują, to raczej nie wróżę wysokich lotów dronom Sundragona, jak pójdą w zbrojeniówkę, to sądzę, że raczej otworzą fabrykę kapiszonów do broni czarnoprochowej :-). I co po wojence? Kolejny śfirusek?
I muszę poraz kolejny się z tobą częściowo zgodzić ,..... Po zmianie profilu i nazwy (Sundragonu) może być RÓŻNIE , o czym pisałem np. wczoraj na forum SDG
Ja na SDG jestem "na bieżąco" i tyle co już tam zarobiłem w tym roku , to to (te akcje) co mi jeszcze zostało , to mogę oddać za 1/2 lub 1/3 obecnej ceny , ale oczywiście bardziej będę zadowolony jak jeszcze kursik podskoczy w okolice 75 - 80 gr
Ps. Dzisiaj pojawił się komunikat ( z mojego banku, biura maklerskiego) o historii podatkowej za 2025r. w wolnej chwili zerknę ile dokładnie zarobiłem na jeszcze SUNDRAGON .
Dnia 2025-08-20 o godz. 15:55 cmpunk napisał(a): > Fajnie scett. A mnie się śniło, że wpadł do mnie Larry Fink i zaproponował wakat na stanowisku dyrektora generalnego Black Rock :-).
Lepiej jak by ci zaproponował pracę/robotę na tym wakacie ,.... I śpij "spokojnie" , a może jakieś proszki na sen ???, to by ci się przyśniło 3 zet ,a przy "głębszym" śnie to i nawet może 30 zet na lubelskim tzw. holdzie ???
HAHHHAhhahahhaaaaaaaa
Ps. I się toto (snw) otwarło i to z przytupem za 1602 zet na wstecznym jak zwykle
Dnia 2025-09-01 o godz. 14:24 ~J-23 napisał(a): > I na okrągło to samo i jeszcze więcej tego samego ,...... UUUFFfffff > > Na snw wsteczny i mega obroty jak zwykle,...... a tymczasem na SUNDRAGON (w ostatnim * dniu) + 13,5 % > > -------------------------------------------------------------------- > ( * ) przed zmianą nazwy
Zupełnie mnie to nie rusza, bo będzie ciekawie. W Anglii już sie przygotowują na nagłe wzrosty zgonów, u nas bążur zamawia autobusy z leżankami. Jak myślisz scettuś, po co? Zrobi strefę relaksu dla pasażerów? :-D Także spokojnie, najciekawsze przed nami, co nie? Brygada, uśmiechnij się x-D.
U śmiechnięta "BRYGADA" to ci się śmieje na snw i z snw tzw. lubelskiego holdingu , ubaw po pachy już od 5 lat No, może znów ktoś się nabierze na tzw. spółki covidowe/pandemiczne , ale jak mówią uczeni NIC 2 razy się nie powtarza, a w wydaniu obecnego administratora kraju (rządu) nie liczyłbym na KOKOSY jak w wykonaniu poprzedniego rządu , chyba , że TYLKO dla "swoich" ,.....
Ps. wc**** mógłyś założyć nowy wątek z nową nazwą SUNDRAGON-a tj. MILITARI GROUP pt. "Chciałbym mieć taką sesję jak mięli na MILITARI GROUP " , mnie nie wypada go zakładać bo mam akcje SDG/Militari Group i takie sesje (wzrosty) mam tam co chwila
Na jeszcze dziś SUNDRAGON-ie już PLUS 16,5% (67,8) i 1/2 MILIONA zet, a na snw czerwień i aż 2500 zet obrotu ,....
A na co sie nabrali dawcy kapitału z snw ???? opcje walut.???, BOMI ???. DRASZBA ??, dodruk akcji (ok.1 MILIARDA)???, na covid/pandemie ??? jest w czym wybierać co ??? Do wyboru/do koloru
Ps. I pamiętaj o założeniu jutro wątku (MILITARI GROUP) , bo cię jeszcze "ktoś" wyprzedzi
Scettuś. Ta firma zarabia i przy kolejnej plandemii będzie zarabiać więcej. A twoj Sundragon ile czołgów naprawił? Bo emisję też robią, żeby znajomi króliczka się obłowili, ale trzeba roztoczyć magiczną wizję potęgi dronowej :-). A do tego Altman EM-score to D jak upa, czyli widmo bankructwa. A mogli przecież uderzyć po pożyczkę do Sanka :-).
Nie pisz tych swoich bzdetów , TYLKO !!! szybko zakładaj nowy wątek z MILITARI GROUP, bo cię 'ktoś' , albo ja wyprzedzę i będzie wstyd na całe forum snw
A na MILITARI GROUP po porannym + 13% (74,4 gr ) i przygotawanie do 2 kólka
Dnia 2025-09-02 o godz. 09:56 ~J-23 napisał(a): > wc**** > > Nie pisz tych swoich bzdetów , TYLKO !!! szybko zakładaj nowy wątek z MILITARI GROUP, bo cię 'ktoś' , albo ja wyprzedzę i będzie wstyd na całe forum snw > > A na MILITARI GROUP po porannym + 13% (74,4 gr ) i przygotawanie do 2 kólka
Tak. Kółka w wózku inwalidzkim x-D. W sumie to mogliby produkować takie militarne wózki, przynajmniej bajeczka byłaby bardziej wiarygodna :-).