Moze i troglodyci, ale ktos sie ustawil na 235 zl na 1370 akcji, moze to 1 grubas. To 321 950 zl. Ewentualnie ktos stwierdzil, ze ten poziom go satysfakcjonuje i tyle.
Dnia 2025-08-22 o godz. 16:09 ~Fischa napisał(a): > Moze i troglodyci, ale ktos sie ustawil na 235 zl na 1370 akcji, moze to 1 grubas. To 321 950 zl. Ewentualnie ktos stwierdzil, ze ten poziom go satysfakcjonuje i tyle.
I tak jak mowilam, pakiet z 235 wlasnie zostal sprzedany, ok 320 tys, wiec to nie bylo tylko na niby.
Należę do "inteligencji" i mam Synektika którego zbierałem poniżej 20, ale tylko część tamtego pakietu, inną częścią zbieram ReadGene z onkologii genetycznej mając na uwadze ostatni raport, wierząc że to jest walor też dla inteligencji w którym pracuje i zarządza wysoka inteligencja.
Tak samo "naganiano" na Synektika jak kosztował poniżej 20 a tacy jak ty wchodzili powyżej 150 i dzięki takim jak ja mogliście odkupić. Teraz już wiesz że aby zarobić 1000 % od 150 papier musi kosztować bez kozery 1500 a na bananie to nierealne i dlatego szuka się zawsze spółek z olbrzymim potencjałem na wczesnym etapie drogi ku hosannie !
Różnica była taka ,że na Synektika nagano jak to tłumaczysz przy 20 - głównie na wątku Synektika a nie na wątku np Gene...po 2 , z olbrzymim potencjalem było wiele spółek, które potem upadały albo zmieniały działaność...tak więc oszczędź nam swoich mądrości,inwestuj sobie w swój "Gene" i sprawdź dokładnie czy jest taki wątek tej spółki abyś nie musiał pisać o niej na innych wątkach...
Uważaj...wielu też się dowiadywalo a potem mieli przykładowe 50 czy 90 % straty...jeszcze 2 lata temu głośno tu pisali ,że Synektik po 70 był już za drogi i wchodzili w SDS Optic po 20 -30 zł ,który miał ponoć olbrzymi potencjał.xd
Poczytaj ostatni raport ReadGene, zobacz kto jest głównym dystrybutorem ich produktów diagnostycznych ( Diagnostyka), zobacz jaka kadra, kto w akcjonariacie ( Adamed ) a potem jak połączysz umiejętnie kropki to ewentualnie podejmiesz taką lub inną decyzję. Polski banan ma jedną niestety wadę, ograniczenia kapitałowe które powodują że czasem tak dobre spółki jak Synektik nie przekroczą pewnego pułapu kapitalizacji, ponieważ ta giełda jest za biedna. Dlatego tu niestety na tym poziomie jest ryzyko boczniaka, ale docelowo wierzę w 400 po udanej komercjalizacji kardioznacznika.