Pokazywałem jak byłem mały :)
Nie interesuje mnie wasze zdanie i czy myślicie że jestem wystarczająco duży czy nie
Ja tylko mam cel zebrać jak najwięcej i jak najtaniej
Cała zabawa na giełdzie tyle i aż tyle
Dokładnie tak jak piszesz Robson
Kasy mam za dużo i muszę coś z nią zrobić i dlatego padł pomysł żeby stracić na giełdzie
Każde zainwesane 1500 i wyciągnięte 800 zbliża mnie do celu:)
Zycze Ci zebys zarobil, kazdemu tego zycze, nie lubie tylko nasmiewania sie z ludzi co duzo kupili przed spadkiem i sa w lekkim szoku bo przeszlo przez ostatnie poziomy wsparcia jak przez maslo, a ulica raczej tyle nie wysypala pod info o emisji, duzo akcji na newconnect to ponad 30-50 tys zl w jednej spolce bo wtedy takie ruchy sa dosc niejednoznaczne po fajnej konsolidacji na 3,20-3,40 ruch na 1,80 jest nieintuicyjny, rowniez sprzedawanie po 3,20 nie bylo dobrym ruchem przy warunkach z przed wtorku bo po co to bylo po tyle sprzedawac jak ludzie wczensiej co mieli dobra srednia mieli raczej kupione po ok 2,50-2.60 i to byl dobra srednia ale sprzedawac powinno sie raczej dopiero przy ok 5-6 zl a nie przy 3,20, na obecna chwile nikt doslownie nikt kto ma tutaj wiecej kasy nie jest na plusie, wiec kazdy tutaj na razie usrednia w dol a nie zarabia, mozemy sobie tutaj pisac co chcemy ale poki nie beda lataly pakiety po 10-20 k na kupno tak jak lataja na sprzedaz nic sie tutaj nie wydarzy
Ja też nie lubię naśmiewania dlatego tego nie robię
Jak coś pisze że syf itd to odpisuje wtedy żeby sypali jak mają czy
Niegdy się z nikogo nie nasmiewalwm tutaj:)
A moja ironia wynika tylko z pustych cfaniaczkow co wypisują głupoty na spółce