Drodzy forumowicze,
Niech was nie zwiedzie ta niby dobra forma grupy CCC. Jako były pracownik powiem wam, że ta firma nie ma pieniędzy. Prezes na konferencji wygląda zaniedbanie, ma od dawna nie obcięte włosy aż przykro się na to patrzy a fryzjer ile kosztuje 60zl. Jako pracownicy mamy najgorsze wynagrodzenia na rynku, psychopatycznych kierownikow i pracy od groma z tym że te obowiązki powinny wykonywać 4-5 osób a nie 2. Rozmawiałam z innymi koleżankami które albo się zwolniły albo chcą zwolnić i mówią jednoznacznie że 60% sklepów zostanie zamknięta gdyż sprzedaż bardzo mała nie pokrywa nawet kosztów wypłat. Bajeczki o tym jak to Miłek otworzy 1000 sklepów. To urojenia nie faktyczny plan spółki. Jest masa wezwań do zapłaty których spółka nie reguluje w terminie. Jedyny zysk to ewentualne manipulowanie na kursie przez fundusze. Ta spółka idzie na dno. Nie dajcie się oszukać
Dnia 2025-08-07 o godz. 11:06 ~MagdaCCC napisał(a): > Drodzy forumowicze, > > Niech was nie zwiedzie ta niby dobra forma grupy CCC. Jako były pracownik powiem wam, że ta firma nie ma pieniędzy. Prezes na konferencji wygląda zaniedbanie, ma od dawna nie obcięte włosy aż przykro się na to patrzy a fryzjer ile kosztuje 60zl. Jako pracownicy mamy najgorsze wynagrodzenia na rynku, psychopatycznych kierownikow i pracy od groma z tym że te obowiązki powinny wykonywać 4-5 osób a nie 2. Rozmawiałam z innymi koleżankami które albo się zwolniły albo chcą zwolnić i mówią jednoznacznie że 60% sklepów zostanie zamknięta gdyż sprzedaż bardzo mała nie pokrywa nawet kosztów wypłat. Bajeczki o tym jak to Miłek otworzy 1000 sklepów. To urojenia nie faktyczny plan spółki. Jest masa wezwań do zapłaty których spółka nie reguluje w terminie. Jedyny zysk to ewentualne manipulowanie na kursie przez fundusze. Ta spółka idzie na dno. Nie dajcie się oszukać
Wszystko fajnie Pani Magdo. Proszę się podpisać z imienia i nazwiska to będzie łatwiej zweryfikować czy sytuacja jest tak zła, czy lekarz ma zmienić leki na głowę.
Jestem klientem CCC od lat, bo nawet nie wiem gdzie mógłbym jeszcze kupić tanie buty, a przecież nie pójdę do sklepu firmowego uznanych marek, bo nie lubię wyrzucać pieniędzy.
Tanie buty z CCC to badziew, ale za psie pieniądze.
Porozmawiaj chłopie z dziewczynami tam pracującymi (tylko tak od serca) jak im się żyje i jak widzą perspektywy dalszej pracy a nigdy więcej nie ważysz się napisać (czarny PR).
Dno, ale takich dennych firm jest więcej, więc CCC nie jest osamotniona.
Zobaczysz jeszcze kiedy wróci temat kredytów, chwilowo "zamiecionych pod dywan" po dogadaniu się z bankami.
W CCC sytuacja była odwrotna, 3 pracowników wykonywało pracę jednego... o czym Ty piszesz człowieku... już pomijając, że treść jest na poziomie podstawówki intelektualnie... masakra. Czegoś takiego to nawet bzymbzymk nie wypisuje
Pani Magdo to teraz Biedra czy Dino ? Jak ma Pani dobre CV to moze Lidl się Panią zainteresuje .Tylko proszę nie zapomnieć wkleić odnośnik do tych bzdur , które Pani tutaj napisałą ....Pozdrawiam i zyczę pracy , która będzie Pani sprawiała satysfakcję no i oczywiście przyniesie godziwą wypłatę ...Pozdrawiam
Dnia 2025-08-07 o godz. 21:54 ~Kosiarz napisał(a): > ... nie dotować prezesa, niech mu włosy rosną bo chce zobaczyć jak siwieją przy kursie 50. Dziękuję.
A ja tam Pani wierzę bo moja baba w cc pracuje i mówi podobnie :D
Wg forumowiczów też pewnie w jakiejś biedrze powinienem robić i się nie znać na rynkach.
Od twojego postu spółka zaczyna tragicznie lecieć. Chyba jednak post prawdziwy. Jeżeli jest tak źle to już w internecie butów nie kupię. Mogą nie dostarczyć towaru a do sklepu nie chce mi się jechać. Więc konkurencja zostaje skoro Miłek niewypłacalny. Dziękuję za info. Dzisiaj sprzedałem pakiet akcji caly
Pani Magdo, wyrazy wsparcia, niskie wyplaty i zbyt dużo pracy to częsta rzeczywistość, tylko osobom z zewnątrz wydaje się, że jest pięknie. Proszę się do mnie odezwać na oleczkanoweczka na gmail.com, chętnie wymienię się spostrzeżeniami