Tutaj od kilku lat zero konkretów tylko same opowieści z mchu i paproci... Marcin minął się z powołaniem zamiast prezesem spółki giełdowej powinien zostać bajkopisarzem.
Opanujcie emocje. Jest okazja to sie kupuje. Będziecie te poziomy wspominać żałując złych decyzji
Tu jest jednak wielu którzy chcą wyjsc. Nikt nie dotrzyma do 20 pln za.akcje. każdy oczekuje wzrostu dk 3.50 i chcialby skrzedsc i kupić za 2 zlote a to tak nie działa.
Ja tam dokupiłem i jestem spkojny dziwię sie ze sie tak denerwujecie. Trzeba dać jeszcze firmie teoche czasu
Czuję, że Yoshi skończy podobnie jak ich spółka córka CTE Group. Zapowiadali wielkie cuda i umowy z których nic nie wyszło i kurs z poziomu złotówki szoruje po dnie. Od kilku lat cisza zadnych espi a kurs na fixach na poziomie 2-3gr.
Prawie co sesje do koszyczka wpada tysiąc czy kilka tysięcy akcji.
Ta spółka nie przestaje mnie zadziwiać. Albo jest coś o czym nie wiemy albo mamy wyjątkowo poranionych emocjonalnie drobnych alcjonariuszy.
Też to biore pod uwage. Ale na wszelki wypadek kupuje bo jesli dostaną niedługo MDR I rozpoczną dalsze działania to istnieje realna szansa dużych wzrostow. Oczywsicie mogą dopuścić miliony akcji do obrotu i zrzucić kurs w okolice 1.50.do 1.80 kazda opcja jest możliwa ale prawdopobienstwo różne. Wielu liczy na spadki nie Ty jeden. Ja spokojnie dalej kupuje a jak spadnie mocno kupie wiecej sprzedam inne udziały. Pewnie raport bedzie taki jak poprzednio. Pytanie czy na tej spółce jest wiecej alcjonariuszy czy spekulantów robiącym kółka po kilkanaście grosz ktora grupka ma wiecej udziałów