• Reko Autor: ~Mario77 [37.31.12.*]
    Brawo dla ekipy za teko trzymaj 64, przy spółce wycenianej na c/z 10 gdzie sektor chodzi 20-35 i stabilnych dobrych wynikach. Zrobili mi dzień
  • Re: Reko Autor: ~Reko [84.40.157.*]
    Prosta sprawa, poprzednia reko to jakoś 80zl było to ludzie poubierali się po 60 licząc na 80 i nagle zmienili reko na 60+ żeby ubrani się posypali. W chwili obecnej dywidenda to ponad 10% rocznie, bardzo niska wycena. Tu jest gra o potężna kasę w długim/średnim terminie.
  • Re: Reko Autor: ~Bromer [83.29.144.*]
    A tymczasem można kręcić kółeczka (:
  • Re: Reko Autor: ~Rrrr [46.112.236.*]
    Reko w cenie, znane od tygodnia. Najbardziej sceptyczne ze wszystkich co sami zaznaczają w raporcie. Trzeba patrzeć do średniej a nie do pojedynczych
  • Re: Reko Autor: ~Heh [37.73.15.*]
    Twoje 55 już blisko ?
  • Re: Reko Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    im słabsze reko przy takich dywidendach i zyskach tym blizej do dnia wybicia w górę bo bankom juz coraz cięzej skupowac w niskiej cenie to jeszcze reko probują dobic; - na gpw gdy piszą kupuj - sprzedawaj i na odwrót tak jest od lat
    zobaczcie przy jakiej cenie wydali rekomendację :-)) celowo by nie poszło wyżej? w tym czasie short dopozyczył ok 40 tys akcji które dzis i jutro sie ujawnią :-) normalnie co za przypadek:-)))))? pierwszego było pozyczonych 230 tys - dzis juz 277 tys ciekawe ile jutro pokazą?
  • Re: Reko Autor: ~Ron [5.173.194.*]
    Analityk znów bierze pod stołem za rekomendacje
  • Re: Reko Autor: ~Aaaaa [37.248.174.*]
    354 tys niezła pozyczka
    tak czułem ze to short wywalał, ale chyba coś im nie pykło jesli się wszystkiego pozbyli :-) takze tylko patrzec następnej podbitki :-) ktos im chyba to podbiera z wolna
  • Re: Reko Autor: ~Zenek [178.212.160.*]
    Rekomendacje mBanku do dupy
    short coraz wiecej pozycza, a kurs nie spada juz 371,8 tys pozyczyli
  • Re: Reko Autor: ~Rrrr [93.159.4.*]
    Kurs rośnie na spadających obrotach od 3dni. Zaryzykuje stwierdzenie że od poniedziałku cofka znów
    no generalnie powinienes mieć rację, ale ostatnio tu juz cudenka się robią i nie zdziwi mnie podbitka do 60 zł. Tu cos jest kombinowane do wyników nie daleko i pytanie czy przed nimi nie podbiją zeby jakis wykres wyrysowac? Powoli tworzy sie trójkąt z zasiegiem do 70 zł. ale to oczywiscie bedzie wiadomo po wybiciu i pewnie do 70 nie dojdzie
    Wszystko zepsuło obniżone reko myślę, jak za nim pójdą kolejne obniżki to pozamiatane do końca roku i raczniej znów boczniak w strefie 50-58
  • Re: Reko Autor: ~KtoPytaNieBladzi [77.222.238.*]
    Wyniki będą gorsze rok do roku, więc kurs sie kisi.
    Będzie podbitka jeszcze pod dywidende pewnie ale luke po odcięciu będzie zamykać długo
[x]
TEXT 0,76% 52,70 2025-09-19 17:01:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.