• KURS Autor: ~ASBC [89.64.26.*]
    Z RĘKĄ NA SERCU, WIERZYCIE W TO, ŻE S-KA JEST W STANIE PRZEBIĆ 31,00?
  • Re: KURS Autor: ~Ja [89.64.7.*]
    A była wcześniej koło 70?
  • Re: KURS Autor: ~ASBC [89.64.26.*]
    NIE PYTAŁĘM O KIEDYŚ TYLKO O NAJBLIŻSZE MIESIĄCE
  • Re: KURS Autor: ~Ja [89.64.7.*]
    Zapytaj szklanej kuli. Wszystko zależy od wyników badań.
  • Re: KURS Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Zobacz jak wczoraj inwestorzy pozbywali się akcji (kurs, wolumen!), zobacz co dziś będzie i sam pomyśl. 31 zł jest do przyjęcia ale za dwie akcje.
  • Re: KURS Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    a ten dalej swoje, no faktycznie zarówno wczorajsze spadki jak i wolumen były porażające.

Trollować też trzeba umieć...
    Dzień, o którym pisałem to wolumen był trzeci najwyższy w miesiącu. Spadek też niczego sobie.
  • Re: KURS Autor: ~Maras [46.112.204.*]
    WIG80 i inne indeksy zaliczają kolejne rekordy, a bohater forum ledwo zipie. 31/47/50 to bariery nie do przejścia dla tego waloru. Absurd jakiś.
  • Re: KURS Autor: ~Technik [37.47.250.*]
    Dziś indeksy już dawno zielone, a ta -2,5%. Poszło jakieś info? Ktoś coś?
  • Re: KURS Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Po prostu wszyscy czekają na inwestora i wyniki badań.....do tego czasu raczej kiszka......to powinien być 3 kwartał 2025.
    Wzrosty rozpoczną się jak zwykle wcześniej.
  • Re: KURS Autor: ~Obserwator [37.248.253.*]
    To już chyba koniec
  • Re: KURS Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Koniec czego?
    Spadki bez złych wiadomosci. W ten sposób tworzy się glebę do wyprzedaży.
    Kilka minut gry i już 1% na minusie. Spadki trafiły na podatny grunt.
    Można się turlać w dół bez żadnych złych wiadomości? Można : )
  • Re: KURS Autor: ~Ehhhh [80.203.20.*]
    Od maja kurs jest na tym samym poziomie +-5% a ty piszesz o spadkach? Piszesz niemal codziennie mimo że 22/22 osoby zagłosowało że twoje wpisy niemają żadnego merytorycznego sensu i że lepiej żebyś przestał zaśmiecać forum swoim wypocinami.

Co do kursu merytorycznie, nie rośnie bo nie ma pod co rosnąć. Pułap 30 jest uklepanym dnem i od miesięcy poniżej na dłużej niż kilka godzin nie spada. Ryzyko strat z tego poziomu uważam za niskie a wzrost po dobrych informacjach bedzie spory. Każdy liczy po swojemu ale mi nie kalkuluje się wyjść na obecnym poziomie. Stop lost na 27,5 - 28 nie jest złym pomysłem. Poza tym uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam i oby wyniki badań przekuły wyniki finansowe w złoto
  • Re: KURS Autor: ~Marek_Kraków [89.64.27.*]
    Kolejny słaby dzień. Całe szczęście mam niewiele akcji wiec jeśli przyjdzie stracić to stracę niedużo. Bezruch jest dołujący. Zastanawiam się czy nie lepiej sprzedać i zapomnieć, a kasę wrzucić na coś przyszłościowego
    Tak zrób sprzedaj i zapomnij to chyba najlepsza decyzja, unikniesz podatków itp.
  • Re: KURS Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Ile osób jest tu nagle zatroskanych i wyraża obawy o swoją inwestycję, publikując to na forum ;p

Coraz więcej trolli, to zazwyczaj dobry sygnał.
    To dobrze, że z jednej strony są piewcy 40/50/80, a z drugiej Ci, którzy nie chcą stracić. Gdyby na forum byli tylko wielbiciele wzrostów to giełda by straciła swój urok.
    Czyli jesteś na giełdzie żeby obserować zachowania inwestorów? Tak trzymaj.... Bo jakbyś był tu dla zysków to raczej twoja przygoda szybko by się skończyła
    No to zostałeś trolem; ) Witaj w klubie! Osiągnięcia kursu spółki według bankiera: 1T (-0,5%), 1M (-3,%), 3M (-10%), 6M (+7,7%), 1R (-41,9%). Nie wiem kiedy zainwestowałeś ale są duże szanse, że z tej inwestycji podatku nie będziesz płacił. Jeśli jednak chcesz płacić to ostatnie Twoje zdanie jest prawdziwe.
    Obserwujac wykres, na pierwszy rzut oka widać, że 31 to szklany sufit, wkrótce okaże się gdzie jest dno.
  • Re: KURS Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    :-) szklany sufit łatwo pęka
[x]
RYVU 1,33% 22,80 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.