Po prostu wszyscy czekają na inwestora i wyniki badań.....do tego czasu raczej kiszka......to powinien być 3 kwartał 2025. Wzrosty rozpoczną się jak zwykle wcześniej.
Od maja kurs jest na tym samym poziomie +-5% a ty piszesz o spadkach? Piszesz niemal codziennie mimo że 22/22 osoby zagłosowało że twoje wpisy niemają żadnego merytorycznego sensu i że lepiej żebyś przestał zaśmiecać forum swoim wypocinami.
Co do kursu merytorycznie, nie rośnie bo nie ma pod co rosnąć. Pułap 30 jest uklepanym dnem i od miesięcy poniżej na dłużej niż kilka godzin nie spada. Ryzyko strat z tego poziomu uważam za niskie a wzrost po dobrych informacjach bedzie spory. Każdy liczy po swojemu ale mi nie kalkuluje się wyjść na obecnym poziomie. Stop lost na 27,5 - 28 nie jest złym pomysłem. Poza tym uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam i oby wyniki badań przekuły wyniki finansowe w złoto
Kolejny słaby dzień. Całe szczęście mam niewiele akcji wiec jeśli przyjdzie stracić to stracę niedużo. Bezruch jest dołujący. Zastanawiam się czy nie lepiej sprzedać i zapomnieć, a kasę wrzucić na coś przyszłościowego
To dobrze, że z jednej strony są piewcy 40/50/80, a z drugiej Ci, którzy nie chcą stracić. Gdyby na forum byli tylko wielbiciele wzrostów to giełda by straciła swój urok.
Czyli jesteś na giełdzie żeby obserować zachowania inwestorów? Tak trzymaj.... Bo jakbyś był tu dla zysków to raczej twoja przygoda szybko by się skończyła
No to zostałeś trolem; ) Witaj w klubie! Osiągnięcia kursu spółki według bankiera: 1T (-0,5%), 1M (-3,%), 3M (-10%), 6M (+7,7%), 1R (-41,9%). Nie wiem kiedy zainwestowałeś ale są duże szanse, że z tej inwestycji podatku nie będziesz płacił. Jeśli jednak chcesz płacić to ostatnie Twoje zdanie jest prawdziwe.