A czy naprawdę nikogo nie martwi iż po stronie S lądują duże wolumeny od kilku dni a potem podbitka do góry jest robiona za pomocą 100-200-300 akcji po stronie K ?? To nie jest dla Was alarmujące i niepokojące ??
W tej spółce dla mnie dużo rzeczy jest alarmujące i niepokojące, a przyszłe raporty powiedzą w którą stronę zmierzamy. Chyba mało kto spodziewa się pozytywnego raportu, więc każde lepsze info może dać krótkoterminowy wzrost i szansę na +10%, jak będzie lipa no to cóż.
A czy naprawdę nikogo nie martwi, że zwykle z lewej stało około 180k a teraz ponad 300? Po co to ktoś chce kupować? Czy to Was nie niepokoi? Nie alarmuje?
Nie twierdzę, że nie przybywa ofert kupna, jednak zauważyłem też, że ktoś podrzuca małe paczki żeby utrzymać te 30gr. - niech się dzieje, życzę wszystkim zielonego koloru.
Tak czy inaczej jestem ciekaw czy zarząd będzie miał coś ciekawego do przekazania w raporcie dla akcjonariuszy. Czy te dwa zlecenia na 2mln euro zostały wykonane?
Jak to chyba Ktmrn2 lub żeglarz napisał -brak złych wiadomości to dobra wiadomość
Jednak uważam że spółka w obecnie narysowanym obrazie sytuacji jakby wykonała oba te dość intratne kontrakty to poinformowałaby o tym fakcie - to pokazałoby iż kasa jest
A tak to śmiem wątpić czy to doszło do skutku a firma zwleka do momentu raportu albo dnia raportu aby niestety podzielić się z nami tą smutną informacją
Z drugiej strony firma była podobno w rejestrze dłużników z którego zniknęła co niby daje iluzoryczna wizję tego iż kondycja finansowa spółki nie szoruje po dnie rozpaczy
wyglada to niezle w technikaliach ,ale rozumiem ze za tydzien po wynikach ma kurs dopiero runąć i nikt na zatrważajace tytuly wiadomosci w trakcie sesji juz nie reaguje :)
Podziwiam spokój - ale jak dla mnie wszystkie klocki układają się w bardzo słaby obraz spółki i moim (podkreślam moim ) zdaniem niedługo pójdzie jakieś info które dobije kurs --- obstawiam okolice 10-15 groszy Co będzie tylko ostatnim etapem życia tej spółki
Od razu dodam - akcje mam ale mój pakiet to raptem 50k akcji ze średnią 31 groszy I powoli tracę już resztki wiary w spółkę
Czyżby nie dogadali się z doradcą od NewConnect ponieważ doradca nie chciał się zgodzić na informacje, które chcą umieścić w raporcie za II kwartał? Czyli moim zdaniem w raporcie jest pomijana istotna negatywna informacja albo koloryzują i AD nie chce brać za to odpowiedzialności.
Pan Prezes mógł się też obrazić za przymus złożenia zapisu w poprzednim raporcie:
,,Zarząd Spółki złożył oświadczenie, że sprawozdanie finansowe za 2024 rok zostało przygotowane przy założeniu braku kontynuacji działalności oraz przygotował sprawozdanie z uwzględnieniem tego założenia".
Ja korzystam z vpn bo piszę ze służbowego kompa - to jakieś przestępstwo ?? Nie celem jest spieranie się z jakiego ip piszę
Bardziej chodzi mi o to iż firma zachowuje się jakby wszelkimi siłami chciałą utrzymać trupa w szafie ale niestety zaczyna sie rozkładać i brzydka pachnieć - więc niedługo tak czy siak z tej szafy wypadnie
Jeżeli jest tak jak zakładam to co wtedy ---koniec działalności ?? Akcje trzymam czysto spekulacyjnie - spadnie o 50% - stracę pare k pln - przeżyję te stratę :)
Ciekawi mnie ta spółka - czy firma faktycznie walczy o lepsze jutro czy teraz robi z nami jeden wielki wałek --- czas pokaże Wiem że Tobie ktmrn2 zależy na obronie spółki bo jesteś dużym udziałowcem - ale to może zacierać Twój obiektywny punkt widzenia
35 akcji zrzuconych na koniec ładnie obniżyło kurs. Moim zdaniem jesteśmy w punkcie gdy z lewej i prawej strony jest (było) zlecenie tego samego gracza.
Mógl poświęcić jedną akcję więcej aby jeszcze bardziej obniżyć kurs. Nie zrobił tego aby nie łamać MAR. Tak mi to wygląda. Może też wpadam w pułapkę poznawczą zważywszy na moje znaczne zaangażowanie. Arcyciekawe.
Mnie ciekawi temat, że skoro było tak źle już w pierwszym kwartale , to dlaczego prezes nie sprzedawał gdy kurs latał po 1,5-1,8zl, dlaczego w tamtym roku gdy zyski były wysokie brano pożyczkę na materiały od żony prezesa, a teraz nic takiego się nie dzieje, a podobno mamy wizję bankructwa i brak płynności ?? Ja tutaj widzę wała, ale innego niż wy