Mi wychodzi na chłopski rozum że mają w udzielonych pożyczkach środków własnych na poziomie 35,4mln. W 5 miesięcy przychód wychodzi na poziomie około 4,4mln. Ale Janusz nie kupi puki nie zobaczy że kurs rośnie.
Ja nie naganiam. Nie namawiam do kupna przecież. Jak dla mnie możesz sprzedać. Opisuję jak rzeczywistość spółki moimi oczami wygląda, bo po to jest to forum przecież. Dodam tylko że od tego raportu każdy kolejny raport będzie tylko lepszy zakładając że portfel udzielanych pożyczek będzie tylko rosnąć, bo będą obliczać przychody z całości.
Co z tego skoro kasa jest wyprowadzana na dziwne sposoby. Ludzie nia mają zaufania do takich krętaczy jak prezes, z lewymi espi o militarce bo jest na topie.
To co piszesz to jest farmazon w najczystszej formie. Gdzie ty widzisz aby pieniądze były wyprowadzane ze spółki? Jeśli chodzi o pożyczkę z fundacji rodzinnej to spółka na tej pożyczce zarabia. Lepiej zarobić parę procent niż nie zarobić wcale.
Dnia 2025-08-06 o godz. 12:05 ~Ojo napisał(a): > ...a ludziki dalej nie kupują w dnie dna za 70 groszy? No ładnie. Ja bym kupił ale już nie mam dostępnych funduszy na inwestowanie.