.. bo w sieci coraz więcej materiałów o EV.Demo pokazuje że gra ma szansę na bardzo dobrą sprzedaż. Gamescom tuż za rogiem.
Wishlist wystartowała a ci niewdzięcznicy nie chcą oddać papiera. A wręcz dokupują .. :)
Człowieku co ty za farmazony wypisujesz, popatrz na wykres, a tam jak byk że największe obroty mamy na spadkach, czy ty masz choć grosz pojęcia co to oznacza?
Piszemy o obecnej premierze, nie o czasie przeszłym i zapominajkach, obserwujących mamy na razie 2.5 tys co jest kompletną kaplicą. Jako jedyny wiedziałem, że to będzie ich gwoźdz do trumny.
Dan. Ale elektorat który został na Qubic jest trochę obeznany w growym półświatku. Tu nikomu kitu "wyborczego" nie wciśniesz.
Do zobaczenia we wrześniu na 2 zeta.
Piczykolan, też tak kumał jak ty przepłacając za akcję 100% i został z palcem w nocniku, jak i ty? A teraz policz ile jesteś w plecy i zacznij kumać, że to koniec.
I pyk.. My tu sobie z Danem gadu gadu a dzisiaj 165 Follow.
Prawie 2000 graczy dopisał EV do Wishlist.
No to wyjemy chłopaki i zakrzywiamy rzeczywistość...
Ja się nie oglądam za siebie, tylko realnie patrzę jak domek z kart się kompletnie wali. I bardzo mnie bawi jak prezes z milionera zostanie pucybutem ha,ha