Inwestorzy nie wierzą w średnioterminowe wzrosty notowań, spółka nie może pochwalić się żadnym znaczącym ESPI, które co najmniej ustabilizuje notowania. Zbliżająca się data publikacji raportów powoduje większą niepewność.
Dnia 2025-08-06 o godz. 09:20 ~Tymczasowy1997 napisał(a): > To sprzedaj mi swój pakiet. Miało być.
Jeśli posiadasz odpowiednie środki, ( powyżej od 5 mln PLN) skontaktuję cię z właściwymi osobami celem negocjacji zakupu pakietu akcji PGM poza parkietem.
Tymczas wpakował 400 tysia ryzyk/fizyk i mu wszystko jedno - jedzie na stracie ale go to nie boli bo ma nadzieje i wierzy w spółkę...
To że mógłby kupic papier niżej nie zakładał bo to guomb i strat nie tnie tylko je mnoży ;)
Tymczasowy jest ze spółdzielni lub ma konto wirtualne. Bo kto by wpakował na ślepo 400k w taką spółkę w tym momencie. Twierdzi że ma średnią 17.9. Jeśli to wszystko prawda (w co wątpię) to RIP.
Ma też podobny styl pisania do "Mentor" z innych spółek. Może to ta sama spółdzielnia...
tu nie chodzi o kwity bo te se możesz w paintcie namalowac tylko o sposób zarządzania kapitałęm - rozumiem cpara i innych co po taniości kupowali że trzymaja ale 18 zeta za papier? można było wczesniej kupic gdy skakał od 3 plus ale ty wybrałes ostatnia górkę wiodąca na szczyt - jeuop jesteś z inwestowania bo jak leszcz kupiłes niemal na górce ;)
rts goopszego trola od ciebie to nie widziałem - szukac potencjalnych kupców na większy pakiet na bankierze to jak proponować świni kurtuazyjna wizyte w rzeźni ;) - forum bankiera jest do posmiania sie i obserwacji naiwnych - grubas musi byc chyba w desperacji skoro szuka kupca na papier taka ścieżką ;)
łatwiej chyba napisać do cpara spotkac sie w neutralnym miejscu w EU (Luksemburg Monako inne) i spisac cyrograf i kwita ...
No ale bankier ... żenua ...
Dnia 2025-08-06 o godz. 10:05 ~Zeus napisał(a): > rts goopszego trola od ciebie to nie widziałem - szukac potencjalnych kupców na większy pakiet na bankierze to jak proponować świni kurtuazyjna wizyte w rzeźni ;) - forum bankiera jest do posmiania sie i obserwacji naiwnych - grubas musi byc chyba w desperacji skoro szuka kupca na papier taka ścieżką ;) > > łatwiej chyba napisać do cpara spotkac sie w neutralnym miejscu w EU (Luksemburg Monako inne) i spisac cyrograf i kwita ... > > No ale bankier ... żenua ...