w dniach od 03.07.2025 r. do 09.07.2025 r.-skup prowadzono przez 5 dni w dniach od 10.07.2025 r. do 16.07.2025 r.-skup prowadzono przez 4 dni w dniach od 17.07.2025 r. do 23.07.2025 r-skup prowadzono przez 3 dni w dniach od 24.07.2025 r. do 30.07.2025 r.-skup prowadzono przez 2 dni w bieżącym tygodniu kupowano prawdopodobnie tylko 1 dzień (4,08)
To jakieś odliczanie? Wybuchnie czy co? A może już osiągnęliśmy "wartość godziwą"? Może Mariusz nie może płacić drożej? Co sądzicie? Nic nie dzieje się bez przyczyny!
Problemem jest brak kupujących.. ostatnio obroty rzędu 150k są standardem. Czekamy na kolejne impulsy, obroty za lipiec, umorzenie akcji i wyniki za pierwsze półrocze.
No i po co ta agresja? Czyżbym komuś w szkodę wlazł? I bardzo dobrze, po to jestem. "Ktoś" chce kupić dużo papierków? niech zaproponuje uczciwą cenę np 50pln i pogadamy.
Po prostu temat KRSu jest nieistotny, zrozum, tak było rok temu i jak dla mnie mają jeszcze spokojnie tydzień do miesiąca na ogarneicie tego, jakby to trwało do zimy wtedy można się głowic, a tak, to jest pikuś. Chciałeś zagrać swinga pod obniżenie wskaźników i liczby akcji, ale nie wyszło, zdarza się
Fiu, fiu, krs nieistotny, dobre. Dlaczego w tym przypadku jest bardzo istotny, dowiesz się kilka dni po jego dokonaniu, ale to pewnie dopiero razem z raportem, bo najpierw trzeba wniosek złożyć. hi, hi, hi,
Radzę chłopie, niewierny Tomaszu, cieszyć się z tego co masz, że kurs powyżej 25 zł, bo Ci tu zaraz Olo, Holmes, Asdf i inne bywalce forum i nie tylko, ubija go do maksimum 25,05 złociszy i będziesz miał. Co tak ciągle kolego kraczesz? Jeszcze coś smutnego wykraczesz i Cię forum zje.
Tomuś, nie bądz mazgajem, nie pisz jak nie masz pojęciia co robi spółka i nie musisz boldować 12k szt piechotą nie chodzi, nie tylko oni kupują. https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/action-sa-702025-nabycie-akcji-w-ramach-realizacji-programu-nabywania-akcji co Ty na to ?
Hej. Nie jestem mazgajem ale napisz mi dlaczego nie kupujecie powyżej 26? Wstrzymując skup na poziomie 26 przeciągacie osiągnięcie sensownej wyceny (no chyba, że już przestałeś wierzyć w 35).
Wyniki-super, tylko te szacunki Bos-ia jak zwykle zachowawczo-zachowawcze. Kiedy podacie swoje wstępne szacunki za 2Q?