Kto obserwował fixa to było straszenie sprzedażą 100k kwita cena 2.49 i zdjęte w ostatnich sekundach. Ostatnio jak byłem na takiej spółce straszenie było co 3cia sesje pol roku później zgarnąłem kupę szmalu.
Ciekawe co by zrobił jak by mu net zamulił. Poszło by z dymem 100k. Widać ze spółdzielnia zaczyna swoją działalność... jedna dobra informacja ze strony Spółki i fajerwerki odpalą.
Nic by się nie stało mistrzu jakby mi net zamulił bo 2,49 było poniżej dolnych widełek także nie puścili by już tego dzisiaj a zlecenie po 17:05 samo by się anulowało gdyż zmienił by się dzień sesyjny.
25 lat roboty jeśli to wskoczy izostal przy dobrych wiatrach przejdzie na wyższy wig Tak przeglądam zagraniczną prasę temat wstępnie zatwierdzony https://defence24.com/industry/nato-prepares-to-expand-fuel-pipeline-network-on-eastern-flank
Obstawiam ze mocno podbijają przed wynikami nawet mimo tego ze szacunki już były i spróbują tej samej sztuczki co zawsze po oficjalnych wynikach postarają sie zdołować kurs. Jednak naprawdę przy takim obrocie dziennym jaki tu jest zazwyczaj to w końcu systematycznie bedzie rosło. To są sztuczki które nie zawsze muszą sie opłacać dołującemu. Ktoś na krótko wyjdzie ktos zniecierpliwiony ale z każdym raportem rośnie gotówką rośnie wartość księgowa i przyjdą nowi inwestorzy a starzy dobiorą. Bez pochopnych ruchów kawusia i patrzeć jak rośnie z miesiaca na miesiąc. Pamiętajcie pojedyncze sesje praktycznie tu nic nie znaczą.
Zauważylem ta sytuację ze 100k IZS, po PKC. Zlozylem z ręki kontr zlecenie na 2.55 o godz 16.59.56. Ale ich maszyna zareagowala na czas. Szkoda. Ale z drugiej strony, to byl dowod ze nie chca sprzedać, ale strasza, bo chca kupić, czyż nie ?
FF niski a chętnych coraz wiecej. Zbieranie trwa juz od wiosny a specy inwestycyjnych na oddanie juz coraz mniej. Wyniki w listopadzie beda decydujące, prognozy w październiku podadzą i jak jeszcze przebija ostatnie prognozy to będziemy blizej 10zł niż do 2.50.
W pierwszym półroczu 2025 r. Grupa Izostal wypracowała przychody w wysokości 703 mln zł wobec 351,3 mln zł w pierwszym półroczu 2024 r. - to wzrost o 100 proc. Izostal posiada portfel zamówień na łączną wartość około 370 mln zł.