• Tłum Autor: ~Hehe [31.60.99.*]
    Tłum to jest jednak tłum. Na początku kilka osób sprzedało, owczy pęd poleciał, ale dla pozostałych to dobrze. Warto teraz odkupić a jutro czy pojutrze będzie podbitka.
  • Re: Tłum Autor: ~Robercik [193.28.84.*]
    Na ten moment nie ma nikogo kto jest na tym na plusie poza Sukaczem i Nowakiem co brali po 50 gr na umowe cywilno-prawna wiec nie wiem komu jest taki ruch w dol na reke, historyczne obroty dzisiaj, szkoda ze w takim stylu, upychanie butem do podlogi, swoj pakiet mam nienaruszony, gorzej z cierpliwoscia, 1/3 free float jest dzisiaj przemielona, w poniedzialek powinnismy sie dowiedziec kto wyszedl bo prog 5% to 160 tys akcji, a obroty ponad 270 tys szt dzisiaj
  • Re: Tłum Autor: ~Hehe [31.60.99.*]
    Wcale nie musi być zaraz że ktoś duży stąd wychodzi. Po prostu ulica wyprzedaje akcje wystraszona emisją. Mnie osobiście wiele to nie martwi, na giełdzie zawsze po panicznej wyprzedaży przychodzi podbitka, więc…
  • Re: Tłum Autor: ~Maciucha [31.61.243.*]
    Zniszczył spółkę sukacz bo nowak nie ma nic do gadania przy tylu akcjach dobranoc giniemy
  • Re: Tłum Autor: ~Robercik [193.28.84.*]
    I co zle pisalem ? ulica sypala ? takie akcje psuja rynek, bo jak mozna kupowac po 2,50 jak ktos ma po 0,50 gr akcje z umowy c-p bez zadnego lock-upu, chore i to czasem w ciagu kilku dni od przeniesienia praw wlasnosci wszystko jest wyrzucane bezczelnie
  • Re: Tłum Autor: ~Hehe [31.60.99.*]
    Jedziemy dziś do góry ?
[x]
IMMGAMES -6,44% 0,73 2026-05-21 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.