• Ja się tylko pytam! Autor: ~Taka_Sytuacja [178.165.179.*]
    Gdzie jest Green?
    Gdzie jest Bat?
    Gdzie jest Pielucha i Zorro?
    I w końcu najważniejsze! Gdzie są te szklane domy na piasku?
  • Re: Ja się tylko pytam! Autor: ~Robert [149.88.103.*]
    albo nie pracują już w MLS albo naganiają pod innymi nickami. Zarzad kpi z akcjonariuszy. Zero wyjaśnień co do obecnej sytuacji, zero wyjaśnień dlaczego nie podpisano umowy z Energizer, zero wyjaśnień jaki jest poziom sprzedaży dachóki - ze strony photonroof produkt, zero wyjaśnień dlaczego nie doszło do współprcacy z Golen Energy, zero wyjaśnień dlaczego nie wybudowano fabryki w USA, zero wyjaśnień dlaczego nie kupiono parku maszynowego od Hansa itd. Jedym słowem wcześniej były medale i puchary, a teraz są term sheety, a cyconia nigdzie nie widać, zero wywaidów, a wcześniej był taki aktywny opowiadając o spółce glbalnej na której produkty popyt przewyższał podaż tak bardzo że planowali przenieść produkcje QG i AG do producentów szkła xD
  • Re: Ja się tylko pytam! Autor: ~Dexter [31.61.229.*]
    Hehe pamiętam te łby woltaniczne :))
  • Re: Ja się tylko pytam! Autor: ~Dexter [91.94.89.*]
    Gdzie jest maszynka do wodoru i ładowarka bojowa?
  • Re: Ja się tylko pytam! Autor: ~Janet [89.151.42.*]
    powinni się wstydzić zarządzający przed akcjonariuszami, 1 wielki wstyd dla nich
    my inwestujemy na przyszłość spore pieniądze i liczymy chociaż na 15-20 % zysku,
    i jeżeli nie umieją prowadzić takiego biznesu to niech nie oszukują nas wszystkich.
    oświadczam ,że jak nie wyjdę na swoje , zmieniam akcje , a mam ich parę szt
  • Re: Ja się tylko pytam! Autor: ~Dexter [46.134.130.*]
    Z inwestycyjno spekulacyjnego punku widzenia trzymanie taki h akcji jest strata czasu i kapitału. To są błędy poznawcze.
[x]
MLSYSTEM 1,34% 16,60 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.