Absoutnie Nie, wystarczy zobaczyc na obroty i dostawianie paszy na karmienie leszcza. Nie wspomnę już że przestales marudzic i narzekac na spółkę. Tak bylo jak karmiiscie od 28 do 24 niedawno. Wystarczy odbserwowac co piszecie na forum. Ot aż i tylko tyle. 29 soon
Predzej zobacze 29 niz 39 i żeby nie było, że nie wierzę w spółkę. Tu potrzeba czasu żeby chołota typu Ankieter odkupiła co sprzedawała ostatnio. Żadne info tu nie pomoże.
Czekaj bo sie gubię 5zl na akcji przy 10tys sztuk mamy 50k - podatek 42k za free. Więc o czym ty do mnie piszesz. Robicie identycznie i szukacie łosi grając na ambcji że inwestorzy wierzący w spółkę nie powinni sprzedawać. Ja do 300 zł zrobię jeszcze 10 takich kółek . A tymczasem Jutro powrót powolny do bazy bo coś nie było brania na tych poziach
I mamy kolejnego mistrza kółek, ale przynajmniej piszesz szczerze. :)
Jak miałbym obstawiać to prędzej przejdziemy 36 niż zejdziemy na 29.
Mylisz mnie kolego z jakąś spółdzielnią, nie namawiam do kupna/sprzedaży, komentuję tylko działalność spółki.
Co do moich ale odnośnie spółki to niewiele się zmieniło. Nowy prezio próbuje rozbudzić pozytywne nastawienie i pokazuje światu jak tai jest MDG, podpisali pierwszą umowę na VCAST i super - na razie bez kwot, ale coś z tego wpadnie. Nadal nie mamy rejestracji w Polsce co jest kompletnie niezrozumiałe tak samo jak brak komentarza ze strony spółki. Opóźnienie z VCAST w USA - skoro HeartFlow pozyskuje kapitał to i MDG by go zdobyło, ale woli na dzisiaj nie ma.
No i niezmiennie, gdzie jest kezz i jego miliony z Bittium??? :-))))
Powodzenia życzę w kręceniu kółek. To pewnie też tniesz straty, jak zbyt wcześnie kupisz. Ja nie mam czasu na takie zabawy. Inwestuję tu sporym kapitałem i czekam na spory zwrot.
Tak,tak a kòłka kręcą leszcze takie jak ja po 10k akcji, czy ty sie wogle słuchasz? Grubas nie kręcący kółek taki aktywny na forum. To wiekszy żart jak pseudo ankieter ( nowicjusz,niki) który tez oczywiscie narzeka na spółkę tyko wtedy kiedy zbiera. A jak robi dystrybucje to cicho siedzi. A dzisiejszy post o świeczce był dejavi z 2023r . Zobaczymy jutro I pojutrze jak te świeczki wam wyjda . Kierunek jest jeden do wrzesnia i wynikow 29 na dłużej. Tu nic nowego byc nie może
Dnia 2025-08-06 o godz. 09:33 ~Tomasz napisał(a): > Ubieranie nie wypalio to plan B zjazd do bazy. Świeczki koloru czerwnego. Twoje ulubione
A toś mnie " przeczytał " ,tylko że ja tu jestem obserwatorem a nie animatorem .Gdybym miał z tej spółki żyć to na sól by mi nie starczyło a na 4 spółkach którymi się opiekuje naprawdę mam co robić ..Owszem lubie czerwone bo w odróżnieniu od większości z was umiem grać na spadkach .