Pojawiło się tu kilku nowych "bystrzaków" na forum, którzy wskoczyli wczoraj do pędzącego pociągu i już to widzą dwucyfrówkę w sierpniu, licząc na owczy pęd i swoją przemożność wpływania swoimi postami/ wątkami na innych uczestników rynku. Ogarnijcie się.. Pozdrawiam rozsądnych i cierpliwych.
Dnia 2025-08-05 o godz. 09:27 ~Invest napisał(a): > Widzę że więcej osób sprzedało i teraz czekają na robienie kółeczek
Zbyt wielkiej wagi nieprzywiązywałbym do tego porannego wysypu. To naturalne, po wczorajszych wzrostach i pokazaniu się ponownie w akcjonariacie Ragnara. Spokojnie czekam dziś na zieleń. ;)
Dnia 2025-08-05 o godz. 09:24 ~Jko napisał(a): > Znadrzales widze sorzedales jednak wczoraj lub dzis z rana tak jak ci pisalem tu beda grosiki i to szybko sadxe ze ragnar juz oddaje to co kupil
Pewnie do twojej " mądrości" mi daleko. Czytaj ze zrozumieniem, to co napisałem. A co ty sądzisz, to mnie najmniej obchodzi. Moje pakietyi ustawione w karnecie, pierwszy na 8.10.. Pochwal się swoją inwestycją na Vakomtek, po wyjsciu ze stratą z Klaba..
Nie jestem na valkomtek i nie wyszedlem ze strata z klaba kupione po 0.77 a oddahe po 1.55 proste a ty wyjesz nin stop o wzrostach juz od 1.94 buhahahhaahhaah
Dnia 2025-08-05 o godz. 09:41 ~Jko napisał(a): > Nie jestem na valkomtek i nie wyszedlem ze strata z klaba kupione po 0.77 a oddahe po 1.55 proste a ty wyjesz nin stop o wzrostach juz od 1.94 buhahahhaahhaah
Ciekawe, a możesz wrzucić jakiś mój post, gdzie wyje o wzrostach, być może mi umkneło.. ;;) Swoje bajeczki o kupnie Klabatera po 77 gr zostaw dla naiwnych, panikowaleś na forum już w okolicach 1,30- 1,40.. ;) Niebawem znów zielono na Klaba... ;)
Kolejny mitoman bankierowy hahahhaha jest paru asów jak ty, obserwator, inwestor czy aaa, oni też zawsze kupują dołki i sprzedają na samej górce hehee uwielbiam czytać takie wasze wypociny bełkotliwe hehe
Jak Ragnar będzie sprzedawał to Ty będziesz od niego kupował.Pisalem wczoraj, że nie jestem zbudowany ich obecnością,ale to jeszcze nie ten moment wyjścia.Moim zdaniem zdrowa korekta dla ochłody rozgrzanych inwestorów.
Dnia 2025-08-05 o godz. 10:03 ~Robek napisał(a): > Jak Ragnar będzie sprzedawał to Ty będziesz od niego kupował.Pisalem wczoraj, że nie jestem zbudowany ich obecnością,ale to jeszcze nie ten moment wyjścia.Moim zdaniem zdrowa korekta dla ochłody rozgrzanych inwestorów.
Wczoraj pisali o dwucyfrówce w sierpniu, dziś dla odmiany o groszówce niebawem. ;;)
Dnia 2025-08-05 o godz. 20:47 ~Ktoś napisał(a): > Trochę się pomyliłeś. Ale nie szkodzi. Do walnego tu większych spadków nie powinno być...
Niekoniecznie, posta o szarpnięciu zamieściłem o 15.31, a około 16.00 ruszyło do góry, pokonując 17 zł, dopiero ostatnie 10 min przed dogrywką zasypali.. ;)
Dnia 2025-08-05 o godz. 21:31 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-08-05 o godz. 20:47 ~Ktoś napisał(a): > > Trochę się pomyliłeś. Ale nie szkodzi. Do walnego tu większych spadków nie powinno być... > > Niekoniecznie, posta o szarpnięciu zamieściłem o 15.31, a około 16.00 ruszyło do góry, pokonując 17 zł, dopiero ostatnie 10 min przed dogrywką zasypali.. ;)