• Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: jazi1 [37.109.149.*]
    Na jedną rzecz. Mianowicie kiedy oglądacie te rolki na instagramie 8belle oficial. Zwróćcie proszę uwagę, może nawet powiększcie sobie obraz na skórki przy paznokciach zrobionych przez te Panie od manicure. Precyzja, czystość i jakość wykonanej usługi pozwala sądzić iż produkty 8belle nie trafiają do byle jakich stylistek. Widać, ze są to wysoko wyspecjalizowane w branży osoby więc znające sie na rzeczy i materiałach którymi pracują. To dobrze świadczy o naszych produktach. Te paznokcie i jakość wykonania są na prawdę perfekcyjne. Tym sie wlasnie charakteryzuje profesjonalny produkt między innymi ze jego nabywcami są profesjonaliści w swoim fachu. Sam się lakier nie nałoży. Trzeba na serio umieć to robić.
    Wielki szacun dla tych Pań.
    Pozdrawiam Was. Serio. Przyglądnijcie się z bliska.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: jazi1 [37.248.219.*]
    Nie wiem czy zauważyliście ale na insta 8belle official pojawia się co raz więcej ( chyba nawet po kilka dziennie) postów z realizacjami zdobień przy użyciu naszych lakierów. Są to posty wstawiane przez zewnętrzne podmioty, stylistki paznokci. Wyjątkowo precyzyjna i zaawansowana technicznie praca. Tak jak napisałem wyżej- to jest produkt premium ktorego zadaniem jest trafić do profesjonalistów w swoim fachu. W mailu ktory otrzymałem od P. Artura również podkreślone bylo iż głównym kanałem dystrybucji pozostaje B2C ( business to consumer). Osoby zainteresowane będą wiedziały jak i skąd pozyskać produkty. Zwiększająca sie stopniowo ilość tych postów z realizacjami daje podstawy aby sądzić ze produkt trafia w odpowiednie ręce zgodnie z założeniem p. Sylwii aby był to produkt skierowany do wybitnych. Nie masowy z Rossmanna.
    Nie od razu ( paradoksalnie) Kraków zbudowano. Ja jestem dobrej myśli.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Uuu [46.134.74.*]
    Wczoraj obserwujących 256 dzisiaj 258 więc przyrost nie jest powalający. Claresa 60k obserwujących
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Zubi [37.31.0.*]
    No rozwija sie to powoli, i czuje juz w powietrzu powiew zwatpienia, ze powinno byc dobrze, czas pokaze,
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Espaniol [150.254.196.*]
    Ilość reakcji / "serduszek" na poziomie początkującej influencerki/cera w dzisiejszych czasach. Nie wspominam o Akademii...tam większość z nas mogłaby tyle w ciągu miesiąca uzbierać z byle jakim pomysłem i szczątkową wiedzą na temat marketingu w sieci.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Zubi [37.31.12.*]
    Lipa i tyle, trzeba uciekac, magi tu nie będzie albo czarodziej kiepski
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Już Ci zatankowałem i nie zapomnij zabrać z sobą bladego wspaniała.

Szerokiej drogi…
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Marcin [134.122.47.*]
    Bardzo bardzo źle to wyglada.

Tuzy akcjonariatu przesyłają maile do prezesa z informacją ze strona jest słabo pozycjonowana. Rozumiecie! Akcjonariusze z bankiera piszą do prezesa Arthura jak ma prowadzic spółkę - nie wiem czy śmiać sie czy płakać! .... bez komentarza...

Dodatkowo tłamszą wszystkich, którzy powiedzą coś negatywnego nt. Spółki.

Podobno mialo nie zejść do poziomow z przed wybicia na początku lipca, a kurs gdzie jest kszdy widzi. Dodatkowo każdą złą informacje tlumaczą po swohemu, a kurs gdzie jest widać.

Chciałbym wam jeszcze tylko cos zasugerować.....JEST PROMOCJA - więc dlaczego nie kupujecie?

A i jeszcze jedno do tych co nie zamierzali czekać (te kilka groszy bezsensownego zysku) do obecnych poziomów i kupowali pewnie po 2.67. To powiem wam brugada ze juz mamy 30gr mniej...

Mysle że kurs może dojść aż do 1.80. Ciekawi mnie czy wtedy jeszcze będziecie mieli fundusze żeby choćby 1 akcje kupic, skoro kupujecie po 30-40 gr lub niedlugo 80-90gr drożej.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Widzę tu solidne naganianie na wyprzedawanie swoich akcji.

Tylko silni psychicznie zostaną reszta poleci jak kula śniegowa.

Jesteśmy przed historycznym skokiem i walka o akcje trwa.
    Mi się osobiście nie spieszy z wyprzedażą swojego pakietu.
    Zobaczymy kto na tym wygra.
    Jak narazie to jest narzekanie na małą ilość serduszek na instargamie i pozycjonowanie gdzie przedsprzedaż opiera się o B2B.

Widzę że trole na forum się nie poddają.

Brawo za wytrwałość. Poczekam na odpowiedni moment wtedy was wyśmieje. Pozdrawiam was trole.

Pozdrawiam wszystkich wiernych.
    Na wszystkie te marudzenia mam tylko jedną odpowiedz:

I CO Z TEGO .
    Jak zwykle prowadzicie najskuteczniejszą bo wsteczną analizę. Narzekacie ze spada czyli żal wam ze nie sprzedaliście wyzej. To oczywiste. Z drugiej strony marudziliscie ze szybuje wysoko pod obiecanki. Teraz czekamy na realne wyniki za q3 a wy narzekacie ze nie szybuje pod obiecanki wysokich dochodów.
    Zdecydujcie sie. Raz marudzicie ze szybuje teraz ze nie szybuje. Raport będzie w listopadzie bodajże i do tego czasu nikt Wam nie będzie meldował po każdym miesiącu obrachunkowym jak sie sprawy mają. Jak walnie do 2 zł albo do 1.8 to kupię kolejne sztuki do mojego pakietu i tyle. Jak Wam sie spieszy to sobie w PLINKO zagrajcie. Tu trzeba czasu. Ja czekam spokojnie do 2027. Wtedy zobaczymy kto sie będzie śmiał ostatni. Mamy raptem półtora miesiąca od rozpoczęcia sprzedaży. Kim trzeba być żeby narzekać w takim momencie. Ehhh.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~lkwd [89.64.24.*]
    Espaniol, Ty mnie znowu imponujesz kurna! Ażeś ekipę zmontował, fiu fiu.;) Perfidna nagonka na próbę wywołania strachu. My będziemy sprzedawać jak Wy wrócicie tutaj z hasłami "To jest to! Wchodzę w to all in, NIE CZEKAJ, ZRÓB TO JUŻ DZIŚ, TERAZ, proszę."
    Bądź chciwy, gdy inni się boją, a bój się kiedy inni są chciwi.

Stay Zen.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    Ja się bardziej zastanawiam po co ktoś trzyma akcje skoro nie wierzy w spółkę, a jeśli nie ma akcji to po co poświęca swój cenny czas na pisanie.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Uuu [46.134.74.*]
    A mnie zastanawia czemu tej spółki nikt nie kupuje skoro teraz jest taka okazja... Jazi kupuj przecież promocja XD
    Między kupuj a sprzedaj jest jeszcze faza trzymaj. Kupię jeśli sam o tym zdecyduję. AlebTobie odpowiem w drugą stronę - jeśli jest taka źle a wg Ciebie będzie jeszcze gorzej to sprzedaj. Przecież tak wlasnie działa gielda. Czyż nie?
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~TTmar [31.0.61.*]
    Jeden taki pisał, że z nudów i chyba ma bardzo nudne życie, bo cały czas tu siedzi. Drugi coś, że nie może sprzedać czy jakoś tak :D
    A tak na poważnie to jeszcze nie wymyślili merytorycznej odpowiedzi na te pytania. Chyba IQ za niskie :D
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Espaniol [150.254.196.*]
    Dnia 2025-08-12 o godz. 21:01 ~lkwd napisał(a):
    > Espaniol, Ty mnie znowu imponujesz kurna! Ażeś ekipę zmontował, fiu fiu.;) Perfidna nagonka na próbę wywołania strachu. My będziemy sprzedawać jak Wy wrócicie tutaj z hasłami "To jest to! Wchodzę w to all in, NIE CZEKAJ, ZRÓB TO JUŻ DZIŚ, TERAZ, proszę."
    > Bądź chciwy, gdy inni się boją, a bój się kiedy inni są chciwi.
    >
    > Stay Zen.

Od początku mówiłem kiedy wychodzę przy dolnej i górnej granicy. Nikogo nie naganiam, tylko wyrażam zdanie na temat tej spółki. Proponowałem PGMSA, Lubawę, Protektora, 3RGames - czy to było naganianie, hmm można tak to pewnie nazwać, czy byście na tym skorzystali? 10 razy bardziej niż tutaj. Porównajcie daty moich pierwszych postów na ten temat z tym kiedy i jak kurs, niektórych tych spółek wystrzelił. Osobiście dzięki PGMSA, mogę tutaj siedzieć i cisnąć takich niekompetentnych ciapciaków, żeby chociaż się nie odzywali, jeśli nie mają pojęcia o pewnych rzeczach.
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Uuu [46.134.112.*]
    Ej jazi, batonik w promocji. Zbieraj na co czekasz?
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Espaniol [188.33.18.*]
    Ciekawe, jaką tutaj formację widzą. Pęknięta filiżankę?
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Espaniol [37.30.0.*]
    Ja jedyne co robię, to pokazie brak profesjonalizmu w pewnych aspektach i wytykam "prifesjonalizm" wIELKICH akcjonariuszy siedzących tutaj x lat
  • Re: Chciałbym zwrócić waszą uwagę... Autor: ~Espaniol [37.30.0.*]
    Słyszałem już od tej waszej wiernej gwardii, gdyby mi się chciało i przekopał forum, to pewnie 3/4 lata wstecz to samo pisaliście.
[x]
HILANDER -1,38% 1,43 2026-05-15 13:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.